Door drukte bij onze transporteurs kan de levering van je bestelling vertraging oplopen.

Pooltafel

Vind snel wat je zoekt

Artikel 1 tot     van 60 in totaal
Stel een Aflopende Directie in
Artikel 1 tot     van 60 in totaal
Stel een Aflopende Directie in

Pooltafels voor thuis, op het werk of in de kroeg!

Wil je een pooltafel kopen? Dan ben je bij Buffalo.nl, dé pooltafel specialist, aan het juiste adres. Pooltafels zijn er in diverse soorten, maten en prijsklassen maar alle pooltafels uit de Buffalo collectie hebben één ding met elkaar gemeen: ze garanderen urenlang speelplezier. Bij Buffalo vind je voor de beginnende en gevorderde pooler, voor iedere ruimte en elke stijl de juiste pooltafel. Er zijn pooltafels voor commercieel gebruik (eventueel met muntproever), competitie pooltafels, pooltafels voor thuis gebruik, outdoor pooltafels en pool/eettafel combinaties. Naast Buffalo pooltafels verkopen we ook pooltafels van de merken Aramith, Cornilleau, en Brunswick

Een leiplaat pooltafel of een pooltafel met houten speelveld?

Welke pooltafel voor jou de beste keus is, is afhankelijk van je verwachting van de speelkwaliteit en uiteraard je budget. Een pooltafel met houten speelveld is voordeliger dan een leistenen pooltafel en is eenvoudig zelf te plaatsen. Een leistenen pooltafel speelt meer zoals in een poolcentrum, maar kan je het best laten plaatsen door een professionele installateur.

Ook is het van belang waar je de pooltafel neer wilt zetten. Houdt rekening met de toegang tot de plaats waar je de pooltafel wilt plaatsen. Zeker als de tafel op een verdieping of in een kelder geplaatst moet worden kan een pooltafel met houten speelveld problemen opleveren. Het speelveld van de pooltafel met houtenblad wordt namelijk in 1 deel geleverd. Pooltafels met een 3-delige leisteen kunnen makkelijker geplaatst worden op een verdieping.
Moet de pooltafel verplaatst kunnen worden, dan is een leistenen pooltafel geen optie.

Welke maat pooltafel past?

Mede bepalend voor je pooltafel keus is de ruimte die je beschikbaar hebt. Onderstaand een overzicht met de ruimte die nodig is voor een pooltafel, zodat je voldoende ruimte hebt om te kunnen spelen.

Maat Pooltafel   Benodigde ruimte in cm
5ft   458 x 379
6ft   478 x 389
7ft   500 x 400
8ft   524 x 412
9ft   554 x 427

Een pooltafel zelf monteren of laten monteren?

Een pooltafel met houten speelveld is eenvoudig zelf te monteren. Het speelveld wordt in één deel geleverd, alleen de poten moeten er onder gezet worden en de tafel moet waterpas gesteld worden. Het monteren van een leistenen pooltafel is echt vakwerk en we adviseren dan ook de tafel te laten plaatsen door onze professionele installateurs.

Een pooltafel online kopen

Met een Buffalo pooltafel haal je echte kwaliteit en service in huis voor een aantrekkelijke prijs. Wil je, voordat je de pooltafel online koopt, advies over de aanschaf van de juiste pooltafel voor jouw bedrijf of voor thuis, neem contact met ons op. Onze pooltafel experts helpen je graag met het kiezen van de juiste pooltafel. De pooltafel wordt gratis bij je thuisbezorgd door onze transporteur, als je gekozen hebt voor de montage service dan wordt de pooltafel op afspraak geleverd door onze monteurs.