In verband met drukte bij onze logistieke partners kan de levering van je bestelling helaas vertraging oplopen.

Outdoor

  • Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf € 20,00
  • Veilig online betalen

Vind snel wat je zoekt

Zoek op prijs

  1. 0
    700

Alles voor een dagje buiten!

We gaan naar buiten! Spelen met een boemerang, frisbee of lekker een potje voetballen of basketballen met vrienden of familie. Picknicken in het park en een spelletje Jeu de Boules of Kubb.  Verkoeling zoeken in het water met een kajak of elkaar natspuiten met een waterpistool. Alles wat je nodig hebt voor een gezellig dagje buiten vind je bij Buffalo.nl online.

Leuk voor in je tuin

Maak van elke dag een vakantiedag gewoon in je eigen tuin met een Bestway zwembad, een waterglijbaan, leuke spelletjes voor buiten en bijvoorbeeld de Lifetime tuinbanken die je in een handomdraai transformeert tot een picknicktafel. Je haalt nog meer uit je tuin met een outdoor tafeltennistafel, een outdoor pooltafel waar je eenvoudig een tafel van kan maken, een outdoor voetbaltafel of maak er een speeltuin van met schommels, zandbak en trampoline.

Meubels voor binnen en buiten

Naast de convertible tuinbank en de picknicktafels voor groot en klein, hebben we ook klaptafels en klapstoelen voor binnen en buiten. Handig als je meer visite krijgt, maar ook om aan te werken of knutselen.

Een zwembad zonder graven

Wil je een zwembad zonder te hoeven graven, dan zijn de Bestway bovengrondse zwembaden een uitkomst. Groot genoeg om lekker af te koelen op een warme zomerdag. Naast de framezwembaden  
zijn er ook opblaaszwembaden in diverse maten.

Outdoor spelletjes, zwembaden en opklapbare meubelen online kopen

Alles voor buiten bestel je eenvoudig online. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis thuisbezorgd bij een order vanaf € 20,00. Je betaalt veilig online met iDEAL, Creditcard, PayPal of achteraf met Afterpay.