In verband met drukte bij onze logistieke partners kan de levering van je bestelling helaas vertraging oplopen.

Dartpijlen

Vind snel wat je zoekt

U zoekt naar:

Zoek op prijs

  1. 0
    130

Dartpijlen

Je succes als darter hangt voor een groot deel af van de dartpijlen waarmee je gooit. Bij Buffalo.nl vind je een groot aanbod softtip en steeltip dartpijlen voor zowel de beginnende speler als de gevorderde speler. Softtip dartpijlen gebruik je bij elektronische dartborden en steeltip dartpijlen bij traditionele dartborden.

Onderdelen van de dartpijl

Een dartpijl bestaat uit 4 onderdelen, de punt, de barrel, shaft en flight. Dartpijlen worden gekozen op basis van de eigenschappen van de punt en de barrel, hierbij wordt gelet op gewicht, vorm, grip en materiaal. Shafts en flights bepalen voor een groot deel hoe de dartpijlen eruit zien door kleuren en decoratie, maar kunnen kapot gaan tijdens het spelen. Shafts en flights worden daarom ook los verkocht en zijn eenvoudig te vervangen. Ook de punten van dartpijlen hebben onderhoud nodig. Door het gooien kunnen de punten bot worden of er kunnen beschadigingen aan ontstaan. De punten van steeltip dartpijlen kun je slijpen met een dartpunt slijper. Bij softtip darts is de punt ook aan slijtage onderhevig, deze punten kun je vervangen met darttips die los verkocht worden.

Dartpijlen online kopen

Softtip en steeltip dartpijlen, dart flights, dart shafts en darttips van Winmau, Innergames-d en Karella koop je online bij Buffalo.nl. Bestel je dartpijlen, flights, shafts en darttips online en betaal veilig met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Afterpay.