Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Tafeltennistafel

per pagina
Sorteer op
Image

Cornilleau 100X outdoor tafeltennistafel blauw

7068.302
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 535,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau 100X outdoor tafeltennistafel grijs

7068.301
Special Price € 499,00 Regular Price € 535,00
Incl. BTW
Cornilleau 100 indoor tafeltennistafel blauw | Buffalo.nl

Cornilleau 100 indoor tafeltennistafel blauw

7068.311
Speciale prijs € 469,00 Normale prijs € 499,00
Incl. BTW
Image

Tafeltennistafel Buffalo Mini deluxe blauw

7050.004
Speciale prijs € 119,00 Normale prijs € 129,00
Incl. BTW
Actieprijs Image

Buffalo Basic outdoor tafeltennistafel groen

7050.010
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 499,00
Incl. BTW
Cornilleau Lifestyle tafeltennistafel zwart online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel zwart

7068.910
€ 2.190,00
Incl. BTW
Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel zwart online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel zwart

7068.921
€ 1.990,00
Incl. BTW
Black Code outdoor tafeltennistafel online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Black Code outdoor tafeltennistafel

7068.037
Special Price € 699,00 Regular Price € 735,00
Incl. BTW
Cornilleau Park tafeltennistafel outdoor grijs

Cornilleau Park tafeltennistafel outdoor grijs

7068.024
Speciale prijs € 2.595,00 Normale prijs € 2.659,00
Incl. BTW
Cornilleau 200X tafeltennistafel blauw

Cornilleau 200X outdoor tafeltennistafel blauw

Binnenkort weer leverbaar
7068.304
Speciale prijs € 569,00 Normale prijs € 599,00
Incl. BTW
Actieprijs Image

Buffalo tafeltennistafel Basic indoor blauw

7050.002
Speciale prijs € 249,01 Normale prijs € 299,00
Incl. BTW
Image

Buffalo tafeltennistafel Nordic indoor blauw

7050.003
Speciale prijs € 379,00 Normale prijs € 399,00
Incl. BTW

Volop keus in tafeltennistafels

Een tafeltennistafel is de manier om jong en oud in beweging te krijgen: zet een tafeltennistafel in huis, de garage of in de tuin. Iedereen heeft er plezier van en ieder potje tafeltennis is eigenlijk topsport. Tafeltennis of pingpong speel je met z’n tweeën, vieren of met meer. Met meerdere spelers tegelijk speel je ‘rond de tafel’; sla om de beurt tegen de bal, degene die mist is af. Ook altijd leuk op een feestje of op kantoor is een tafeltennis toernooi! Veel tafeltennistafels hebben een zelf train functie zodat je ook alleen een balletje kan slaan en meteen kunt oefenen voor het volgende toernooi!
Bij Buffalo vind je tafeltennistafels in verschillende maten, voor binnen en buiten gebruik van ons eigen merk Buffalo, de bekende Cornilleau tafeltennistafels en betonnen tafeltennistafels van HeBlad.

Hoeveel ruimte is er nodig voor een tafeltennistafel?

De maat van een ‘normale’ tafeltennistafel is 274 cm bij 152,5 cm en dan heb je natuurlijk ook nog plek nodig om te kunnen spelen. Uiteraard hangt het ervan af met hoeveel mensen je gaat spelen, voor 1 tegen 1 is natuurlijk minder ruimte nodig dan een spelletje ‘rond de tafel’. Het is fijn om voor gewoon tafeltennis ongeveer aan alle kanten van de tafel 1 meter bewegingsruimte te hebben.
Heb je niet genoeg ruimte voor een wedstrijdformaat tafeltennistafel, kies dan voor de Buffalo Midi indoor of outdoor tafeltennistafel. De afmeting van een Midi of 75% tafeltennistafel is 206 x 115 cm. Er zijn kleinere tafeltennistafels voor binnen met een afmeting van 150 x 66 cm of 137 x 76 cm.

Ga na of de tafeltennistafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Zeker als de tafeltennistafel op een verdieping of in de kelder geplaatst moet worden, kan de trap problemen opleveren door de afmeting van de tafelbladen.

Een indoor of outdoor tafeltennistafel

Ga je buiten tafeltennissen dan is de keuze duidelijk en moet je voor een outdoor tafeltennistafel gaan. Maar ook als je de tafeltennistafel in een onverwarmde of vochtige ruimte plaatst raden we je aan voor een outdoor tafeltennistafel te kiezen. Het materiaal van het speelveld van een outdoor tafeltennistafel is namelijk bestand tegen vocht en temperatuur schommelingen. Ook is het blad van een outdoor tafeltennistafel beter bestand tegen schokken en stoten.

De speelkwaliteit van de tafeltennistafel

Is de speelkwaliteit het belangrijkst voor je en heb je een geschikte plek voor een indoor tafeltennistafel, dan zul je waarschijnlijk al snel voor een indoor tafeltennistafel kiezen. De indoor tafeltennistafel heeft een spaanplaatblad, het speelveld is meestal dikker en heeft doorgaans een betere bounce, rebound en spin response dan outdoor tafeltennistafels. Wedstrijdtafels en tafeltennistafels bij clubs zijn daarom bijna altijd indoor tafeltennistafels. Toch zijn er een aantal outdoor tafeltennistafels die niet onderdoen voor de tafeltennisclubtafels, zoals de Cornilleau 600x en de Cornilleau 700x evenaart de speelkwaliteiten van een wedstrijd tafeltennistafel.

Een multifunctionele tafeltennistafel

Met de Cornilleau Lifestyle tafeltennistafels is het nu mogelijk om je tafeltennistafel te gebruiken als een veelzijdige tafel. Verwijder eenvoudig het net, en je kunt de tafeltennistafel gebruiken als eettafel, werktafel of tuintafel. De Cornilleau Lifestyle tafels zijn verkrijgbaar in twee formaten: de reguliere wedstrijdformaat tafeltennistafel met afmetingen van 274 cm x 167 cm en de medium tafeltennistafel met afmetingen van 220 cm x 120 cm.  Beide tafels hebben een hoogte van 76 cm. De Medium Lifestyle tafeltennistafels worden geleverd zonder belijning op het speelveld, terwijl de grote Lifestyle tafeltennistafels verkrijgbaar zijn met of zonder belijning op het speelveld. Voor de lifestyle tafeltennistafels zijn diverse soorten netten en accessoires beschikbaar, waardoor je de tafel naar wens kunt aanpassen.
Ontdek de veelzijdigheid van Cornilleau Lifestyle tafeltennistafels in onze showroom!

Een tafeltennistafel zelf monteren of opgebouwd laten leveren

Het in elkaar zetten van een tafeltennistafel is goed te doen, we raden wel aan om het minimaal met twee personen te doen. Naast de handleiding die je bij de tafeltennistafel ontvangt zijn er vaak ook YouTube montage instructie filmpjes die je stap voor stap door de montage heen leiden.

Zie je het niet zitten de tafel zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze montage service.
De tafeltennistafel wordt dan opgebouwd geleverd op de begane grond. Deze service is alleen beschikbaar in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
Plaatsing van een tafeltennistafel op een verdieping (zonder geschikte lift) of op de Waddeneilanden is op aanvraag, stuur een mail naar sales@buffalo.nl of bel ons op 020-6102031. We bespreken dan de mogelijkheden met je en stellen een offerte voor je op.

Vergeet de batjes en ballen niet!

Om meteen te kunnen tafeltennissen heb je natuurlijk batjes en balletjes nodig. Vergeet ze niet direct bij de tafeltennistafel te bestellen!

Een tafeltennistafel online kopen

Bij Buffalo.nl online vind je indoor en outdoor tafeltennistafels voor thuis, kantoor, ITTF goedgekeurde wedstrijdtafeltennistafels en tafeltennistafels voor school, park of hotel. Neem contact op met onze tafeltennis specialisten als je vragen hebt over de aanschaf van een tafeltennistafel. We helpen je graag zodat je de juiste tafeltennistafel kiest.
Bestel je tafeltennistafel eenvoudig online, de tafeltennistafel wordt gratis verzonden en snel geleverd.