Tafeltennistafel

62 producten
Sorteer op
Nieuw Cornilleau Lifestyle tafeltennistafel zwart online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel zwart

7068.910
€ 1.990,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau Lifestyle tafeltennistafel wit | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel wit

7068.911
€ 1.990,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau 100 indoor tafeltennistafel blauw | Buffalo.nl

Cornilleau 100 indoor tafeltennistafel blauw

7068.311
€ 448,99
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau 300 indoor tafeltennistafel grijs | Buffalo.nl

Cornilleau 300 indoor tafeltennistafel grijs

7068.312
€ 569,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau 500 indoor tafeltennistafel grijs online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau 500 indoor tafeltennistafel grijs

7068.314
€ 749,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau 500 indoor tafeltennistafel blauw online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau 500 indoor tafeltennistafel blauw

7068.315
€ 749,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel steenlook zwart online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel steenlook zwart

7068.912
€ 1.990,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel steenlook wit online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle outdoor tafeltennistafel steenlook wit

7068.913
€ 1.990,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel zwart online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel zwart

7068.921
€ 1.790,00
Incl. BTW
Nieuw Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel wit online kopen | Buffalo.nl

Cornilleau Lifestyle Medium outdoor tafeltennistafel wit

7068.922
€ 1.790,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau 100X outdoor tafeltennistafel blauw

7068.302
€ 499,00
Incl. BTW
Cornilleau Park tafeltennistafel outdoor grijs

Cornilleau Park tafeltennistafel outdoor grijs

7068.024
Speciale prijs € 2.259,00 Normale prijs € 2.499,00
Incl. BTW

Volop keus in tafeltennistafels

Een tafeltennistafel is de manier om jong en oud in beweging te krijgen: zet een tafeltennistafel in huis, de garage of in de tuin. Iedereen heeft er plezier van en ieder potje tafeltennis is eigenlijk topsport. Tafeltennis of pingpong speel je met z’n tweeën, vieren of met meer. Met meerdere spelers tegelijk speel je ‘rond de tafel’; sla om de beurt tegen de bal, degene die mist is af. Ook altijd leuk op een feestje of op kantoor is een tafeltennis toernooi! Veel tafeltennistafels hebben een zelf train functie zodat je ook alleen een balletje kan slaan en meteen kunt oefenen voor het volgende toernooi!
Bij Buffalo vind je tafeltennistafels in verschillende maten, voor binnen en buiten gebruik van ons eigen merk Buffalo, de bekende Cornilleau tafeltennistafels en betonnen tafeltennistafels van HeBlad.

Hoeveel ruimte is er nodig voor een tafeltennistafel?

De maat van een ‘normale’ tafeltennistafel is 274 cm bij 152,5 cm en dan heb je natuurlijk ook nog plek nodig om te kunnen spelen. Uiteraard hangt het ervan af met hoeveel mensen je gaat spelen, voor 1 tegen 1 is natuurlijk minder ruimte nodig dan een spelletje ‘rond de tafel’. Het is fijn om voor gewoon tafeltennis ongeveer aan alle kanten van de tafel 1 meter bewegingsruimte te hebben.
Heb je niet genoeg ruimte voor een wedstrijdformaat tafeltennistafel, kies dan voor de Buffalo Midi indoor of outdoor tafeltennistafel. De afmeting van een Midi of 75% tafeltennistafel is 206 x 115 cm. Er zijn kleinere tafeltennistafels voor binnen met een afmeting van 150 x 66 cm of 137 x 76 cm.

Ga na of de tafeltennistafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Zeker als de tafeltennistafel op een verdieping of in de kelder geplaatst moet worden, kan de trap problemen opleveren door de afmeting van de tafelbladen.

Een indoor of outdoor tafeltennistafel

Ga je buiten tafeltennissen dan is de keuze duidelijk en moet je voor een outdoor tafeltennistafel gaan. Maar ook als je de tafeltennistafel in een onverwarmde of vochtige ruimte plaatst raden we je aan voor een outdoor tafeltennistafel te kiezen. Het materiaal van het speelveld van een outdoor tafeltennistafel is namelijk bestand tegen vocht en temperatuur schommelingen. Ook is het blad van een outdoor tafeltennistafel beter bestand tegen schokken en stoten.

De speelkwaliteit van de tafeltennistafel

Is de speelkwaliteit het belangrijkst voor je en heb je een geschikte plek voor een indoor tafeltennistafel, dan zul je waarschijnlijk al snel voor een indoor tafeltennistafel kiezen. De indoor tafeltennistafel heeft een spaanplaatblad, het speelveld is meestal dikker en heeft doorgaans een betere bounce, rebound en spin response dan outdoor tafeltennistafels. Wedstrijdtafels en tafeltennistafels bij clubs zijn daarom bijna altijd indoor tafeltennistafels. Toch zijn er een aantal outdoor tafeltennistafels die niet onderdoen voor de tafeltennisclubtafels, zoals de Cornilleau 600x en de Cornilleau 700x evenaart de speelkwaliteiten van een wedstrijd tafeltennistafel.

Een tafeltennistafel zelf monteren of opgebouwd laten leveren

Het in elkaar zetten van een tafeltennistafel is goed te doen, we raden wel aan om het minimaal met twee personen te doen. Naast de handleiding die je bij de tafeltennistafel ontvangt zijn er vaak ook YouTube montage instructie filmpjes die je stap voor stap door de montage heen leiden.

Zie je het niet zitten de tafel zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze montage service.
De tafeltennistafel wordt dan opgebouwd geleverd op de begane grond. Deze service is alleen beschikbaar in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
Plaatsing van een tafeltennistafel op een verdieping (zonder geschikte lift) of op de Waddeneilanden is op aanvraag, stuur een mail naar sales@buffalo.nl of bel ons op 020-6102031. We bespreken dan de mogelijkheden met je en stellen een offerte voor je op.

Vergeet de batjes en ballen niet!

Om meteen te kunnen tafeltennissen heb je natuurlijk batjes en balletjes nodig. Vergeet ze niet direct bij de tafeltennistafel te bestellen!

Een tafeltennistafel online kopen

Bij Buffalo.nl online vind je indoor en outdoor tafeltennistafels voor thuis, kantoor, ITTF goedgekeurde wedstrijdtafeltennistafels en tafeltennistafels voor school, park of hotel. Neem contact op met onze tafeltennis specialisten als je vragen hebt over de aanschaf van een tafeltennistafel. We helpen je graag zodat je de juiste tafeltennistafel kiest.
Bestel je tafeltennistafel eenvoudig online, de tafeltennistafel wordt gratis verzonden en snel geleverd.