Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Betaalmogelijkheden

✓ iDEAL

✓ Bancontact/Mister Cash

✓ Sofort

✓ Visa

✓ Mastercard

✓ American Express

✓ Paypal

✓ Achteraf betalen met AfterPay/Riverty

✓ Achteraf betalen met Klarna

✓ In 3 delen betalen met Klarna

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode online. Als je gebruik maakt van internet bankieren, kun je zonder je daarvoor aan te melden gebruik maken van iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten betalen vertrouwd en veilig online met Bancontact / Mister Cash

Sofort

Duitse klanten betalen vertrouwd en veilig online met Sofort

Creditcards

Je kunt veilig en vertrouwd met je creditcard bij ons kopen, wij accepteren Visa, Master Card en American Express. Voor betalingen met creditcard brengen wij geen kosten in rekening.

* Bij creditcard aankopen kan het zijn dat uw creditcard maatschappij of onze financiële administratie contact met u opneemt om uw gegevens omtrent uw bestelling te verifiëren.

Paypal

Met PayPal betaal je aankopen zonder daarbij creditcardgegevens of overige financiële informatie door te geven. Je betaalt veilig en snel via de login van jouw PayPal-account. Voor betalingen via PayPal brengen wij geen kosten in rekening.

AfterPay wordt Riverty

AfterPay ondergaat een naamswijziging en gaat vanaf 4 oktober 2022 verder onder de naam Riverty.

Met een digitale acceptgiro jouw online bestelling achteraf betalen via AfterPay/Riverty. Voor betaling via AfterPay/Riverty brengen wij geen kosten in rekening.

AfterPay/Riverty voert voor Buffalo.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay/Riverty. Met de AfterPay/Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay/Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay/Riverty  houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen via AfterPay/Riverty voert AfterPay/Riverty een gegevenscontrole uit. AfterPay/Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay/Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je eventueel betalen met een andere betaalmethode.

Met vragen kun je contact opnemen met AfterPay/Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay/Riverty website

Klarna

Voor betalingen via Klarna brengen we geen extra kosten in rekening. Als je kiest voor betalen via Klarna dan betaal je de bestelling aan Klarna via je Klarna Account of via de Klarna app.

Betaal je bestelling direct, achteraf of in drie termijnen met Klarna.

Als je kiest voor de betaalmethode Klarna - buy now, pay later kom je nadat je op ‘afrekenen’ hebt geklikt in het Klarna scherm waar je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
Betaal direct: Bij Klarna kun je de bestelling direct afrekenen via de Betaal nu knop in de Klarna checkout.
Achteraf betalen: Kies je voor achteraf betalen via Klarna dan betaal je de bestelling binnen 30 dagen aan Klarna, zonder extra kosten.
Betaal in drie termijnen:
Het is mogelijk om via Klarna de bestelling in drie termijnen te betalen, de eerste termijn betaal je zodra de bestelling verzonden is, de tweede termijn binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. De termijnen worden automatisch van je rekening af geschreven.  In drie betalen bij Klarna is rentevrij en er vindt geen BKR-registratie plaats. Lees hier hoe betalen in drie delen via Klarna werkt.

Voor vragen over eventuele problemen met de acceptatie van je betaling via Klarna kun je contact opnemen met de Klarna klantenservice.
Lees meer over de Klarna voorwaarden en het Klarna privacybeleid.

Overboeking / vooruitbetaling

Neem contact met ons op als je om welke reden dan ook niet kunt betalen via één van bovenstaande betaalwijzen. Wij zullen dan een offerte voor je aanmaken zodat je het aankoopbedrag aan ons over kunt maken op één van onderstaande rekeningnummers onder vermelding van jouw offertenummer. Voor het betalen van de order via overboeking brengen wij geen kosten in rekening.
Onbetaalde offertes/orders blijven bij Buffalo.nl 10 werkdagen staan na welke deze automatisch worden verwijderd. Zodra wij jouw betaling ontvangen met bijbehorend offerte nummer zullen wij direct overgaan tot uitlevering van de producten.

Bankgegevens:

Buffalo.nl
ABN AMRO Bank N.V.
Account No.: 63.16.18.988
Bic Address: ABNANL2A
IBAN No.: NL96ABNA0631618988
ING Bank N.V. 409.30.20

Trade register Amsterdam No.: 33184938
VAT No.: NL008075967B01

Betaal mogelijkheden in onze winkel

In onze showroom kun je betalen met pin en credit card, het is ook mogelijk contant te betalen.

Online betalingen:

Onze partner in online betalingen is MultiSafepay. Zij maken gebruik van de nieuwste technologieën, je bent er dan ook van verzekerd dat je vertrouwd en veilig online betaalt.

Multisafe is al ruim 10 jaar dé ideale partner in online betalen voor webwinkels.

Multisafepay