Spikeball

6 producten
Sorteer op
Image

Spikeball Standaard set

7090.261
€ 69,95
Incl. BTW
Image

Spikeball Spikebuoy set

7090.264
€ 39,95
Incl. BTW
Image

Spikeball ballen 2-pack

7090.265
€ 14,96
Incl. BTW
Spikeball Family set

Spikeball Family set

Binnenkort weer leverbaar
7090.260
€ 49,95
Incl. BTW
Spikeball Pro reserve ballen online kopen | Buffalo.nl

Spikeball Pro ballen 2-pack

Binnenkort weer leverbaar
7090.267
€ 19,95
Incl. BTW
Image

Spikeball Pro set

Binnenkort weer leverbaar
7090.262
€ 99,95
Incl. BTW

Wat is Spikeball?

Spikeball; de nieuwe rage in outdoor games. Het is een leuk, actief en, als je wilt, competitief spel. Je speelt Spikeball in je achtertuin, op het strand, in het park, binnen als het weer eens regent of zelfs in het water.
Spikeball speel je in teams, het spel is een combinatie tussen volleybal en four square, de spelregels zijn vergelijkbaar met die van volleybal, alleen is het nu de bedoeling dat je het net wel raakt.

De verschillende Spikeball sets

Er zijn verschillende Spikeball sets; de Spikeball Standaard set en de Pro set. De Spikeball Pro set wordt ook gebruikt bij toernooien en is dan ook geschikt voor de competitieve en gevorderde Spikeball speler. Het speelveld van deze set is extra stevig en stabiel, zodat het de meest intensieve spelletjes aan kan en de Spikeball Pro ballen hebben een getextureerd oppervlak voor meer spin en balcontrole.
Voor welke set je ook gaat, het spel is snel en eenvoudig opgezet en weer opgeborgen. De opvouwbare poten zorgen ervoor dat het spel tegen een stootje kan en dat het spel compact opgeborgen kan worden. Je kunt altijd mensen vinden om mee te spelen door de gratis Spikeball-app te downloaden, zo kun je in contact komen met spelers bij jou in de buurt.

Spikeball online kopen

Bij Buffalo.nl vind je naast de Spikeball sets ook losse Spikeball ballen en de Spikebuoy set.
Deze set maakt het mogelijk om met je Spikeball Standaard of Spikeball Pro set in het water te spelen. Voor een snelle levering en goede service bestel je alles voor Spikeball natuurlijk bij Buffalo.nl!