Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Buffalo.nl - Time to Play

100 jaar kwaliteit in biljart, sport- en spelartikelen

Buffalo.nl B.V. en zijn voorgangers van de ondernemers families Bary en Wetzlar voeren al een eeuw lang een florerend Amsterdams familiebedrijf. Gesticht in 1923 en groot geworden in de biljarthandel voert de 5e generatie Bary het bewind over Buffalo en inmiddels heeft de 6e generatie zich ook al aangemeld. Buffalo is een stevig gevestigd merk met een rijk verleden en een mooie toekomst.

Buffalo - alles in huis

Kiezen voor Buffalo is kiezen voor duurzaamheid, topkwaliteit en service. Buffalo wil de beste ’one-stop-shop’ zijn voor de biljart, sport- en spel liefhebber. We maken onze klanten elke dag weer blij met hoogwaardige kwaliteitsartikelen, voor binnen en buiten en voor elk wat wils. We moedigen onze klanten enthousiast aan om (meer) te spelen. Je raakt nooit uitgespeeld!

Buffalo voert een breed assortiment A-merken, onderverdeeld in 8 business-segmenten:

We maken onze reputatie waar - wereldwijd

Buffalo staat al 100 jaar garant voor topkwaliteit in biljart en sport- en spelartikelen. In Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn er trots op over de hele wereld zaken te doen. We blijven nuchtere Amsterdammers maar hebben onze blik duidelijk op de wereldmarkt gericht. Die handelsmentaliteit is kenmerkend voor Buffalo, het zit in onze genen. Onze kennis en ervaring en onze ondernemerslust werken aanstekelijk. Naast een distributienetwerk van 250 distributeurs in 52 landen, zijn we ook zeer actief op het web met een B2C en B2B website. Inmiddels werken we ook samen met de 40 grootste marktplaatsen van Europa.

Groot assortiment A-merken

Buffalo voert onder eigen merk een zeer omvangrijk assortiment van de beste biljart, sport- en spelartikelen in de markt. In eigen opslag in en rond Amsterdam, waar we ook nog steeds kantoor houden. Buffalo betrekt daarnaast producten van selectieve, zeer toegewijde leveranciers uit binnen- en buitenland. Allemaal A-merken en leveranciers met een goede en verantwoorde reputatie. Daar zien we streng op toe. We houden duurzaamheid en goede en veilige werkomstandigheden hoog in het vaandel. Met vele leveranciers en klanten hebben we een jarenlange relatie. Buffalo staat evenzo belangrijk ook bekend om de uitstekende service & aan huis bezorging. Al 100 jaar houden we die eer hoog bij onze mooie onderneming.

Meer weten over de roemrijke geschiedenis van Buffalo?

Bij Buffalo zijn we enorm trots op ons familiebedrijf, een eeuw lang koesteren we onze Amsterdamse afkomst, innovatieve handelsgeest en aangename manier van zakendoen. Het is tekenend voor onze bedrijfscultuur. Gezellig brutaal, recht voor zijn raap, met veel humor, hondstrouw en eerlijk: een woord is een woord. Dat vormt samen met ons prachtige en gevarieerde assortiment en onze ongekende service voor een bijzondere kwaliteitsgarantie. Elke dag weer!
Lees meer over onze geschiedenis.