Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Hoe hebben we het gedaan?

Bij Buffalo.nl vinden we jouw mening belangrijk. We horen daarom graag hoe de afhandeling van je bestelling is verlopen en of er nog verbeterpunten zijn. Natuurlijk ontvangen we graag betrouwbare reviews, dus reviews geschreven door mensen die ook daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. We maken daarom voor onze reviews gebruik van het Kiyoh reviewsysteem.
Je ontvangt enige tijd na het plaatsen van een bestelling een uitnodiging om via Kiyoh je ervaring met ons te delen.

Is er iets misgegaan met je bestelling, naam dan direct contact met ons op via stuur een e-mail naar sales@buffalo.nl of bel ons op 020-6102031 zodat we meteen actie kunnen ondernemen.

Waarom Kiyoh reviews?

Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren heeft Kiyoh in hun systeem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Naast geautomatiseerde controles voert Kiyoh ook handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. Meer informatie over Kiyoh en het reviewbeleid van Kiyoh vind je hier.
Buffalo.nl heeft geen invloed op het wel of niet tonen van de geschreven reviews ook hebben wij geen invloed op wanneer de review getoond wordt.

Iedereen mag bij Kiyoh een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de Kiyoh gebruiksvoorwaarden.
Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd.