In verband met drukte bij onze logistieke partners kan de levering van je bestelling helaas vertraging oplopen.

Darts

  • Specialist in darts
  • Gratis verzenden vanaf € 20,00
  • Snelle levering

Vind snel wat je zoekt

Zoek op prijs

  1. 0
    300

Artikel 1 tot     van 233 in totaal
Stel een Aflopende Directie in
Artikel 1 tot     van 233 in totaal
Stel een Aflopende Directie in

Alles om te darten

Altijd al willen darten? Dan is de Buffalo website een schot in de roos!
Bij Buffalo hebben we een zwak voor darts. Geen sport die zo spannend en zo luidruchtig is! Genieten!  De droom van iedere darter: in precies 9 worpen het spelletje uitgooien. Wie wil dat niet? Of het lukt, of je het kunt, het lot ligt in jouw handen. Een paar keer net niet, of bijna. Blijven oefenen, zelfvertrouwen kweken, de arm, elleboog, pols en vingers in één vloeiende beweging het werk laten doen. Dat begint natuurlijk met goede dartpijlen, maar ook het dartbord kan bepalend zijn voor jouw succes. Bij Buffalo vind je naast steeltip dartpijlen, softtip dartpijlen en elektronische en sisal dartborden een groot assortiment dartartikelen om goed voorbereid aan de slag te gaan van de merken Winmau, Innergames en Karella.

Darts van bekende dartspelers

Dat darten in Nederland populair is, is geen wonder. Nederlandse darters blinken uit en halen trofeeën binnen. We hebben onze naam hoog te houden, er is dus werk aan de winkel: oefenen, oefenen, thuis of in de kroeg, zodat jij misschien de volgende Nederlandse dartsensatie wordt.  Naast Michael van Gerwen zijn tal van andere professionele darters een samenwerking aangegaan met Winmau. Hierdoor kun je nu dartpijlen en andere speler gerelateerde dartartikelen kopen die in samenwerking met je favoriete dartspeler zijn ontworpen.

Dart artikelen online kopen

Al je dartartikelen bestel je online bij Buffalo.nl. Je vindt bij ons een ruim assortiment dartpijlen, dartborden, dartkabinetten, dartsets, dartmatten, dartbord surrounds en ook wallets, flights en shafts. Voor zowel de beginnende als de gevorderde darter hebben we alles in huis. Je wilt natuurlijk meteen gaan darten dus wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je geleverd wordt! Darters kopen bij Buffalo!