Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →
Bekijk en ervaar speeltafels, maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Speeltafels

208 producten
Sorteer op
Nieuw René Pierre Steel pooltafel Venice walnoot / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Steel pooltafel Venice walnoot / zwart

9305.209
€ 2.500,01
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Steel pooltafel Sanded eiken / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Steel pooltafel Sanded eiken / zwart

9305.210
€ 2.500,01
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Steel pooltafel Oslo essen / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Steel pooltafel Oslo essen / zwart

9305.211
€ 2.500,01
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Steel pooltafel Wit / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Steel pooltafel Wit / zwart

9305.212
€ 2.500,01
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Brio pooltafel Venice walnoot / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Brio pooltafel Venice walnoot / zwart

9305.231
€ 2.450,00
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Brio pooltafel Sanded eiken / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Brio pooltafel Sanded eiken / zwart

9305.232
€ 2.450,00
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Brio pooltafel Oslo essen / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Brio pooltafel Oslo essen / zwart

9305.233
€ 2.450,00
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Brio pooltafel Wit / zwart online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Brio pooltafel Wit / zwart

9305.234
€ 2.450,00
Incl. BTW
Nieuw René Pierre Caraïbes outdoor pooltafel online kopen | Buffalo.nl

René Pierre Caraïbes outdoor pooltafel

9305.260
€ 2.800,00
Incl. BTW
Eliminator III pooltafel Buffalo 7ft matzwart online kopen | Buffalo.nl

Eliminator III pooltafel Buffalo 7ft matzwart

9200.357
€ 1.999,00
Incl. BTW
Buffalo Century Pro pooltafel 8ft matzwart online kopen | Buffalo.nl

Buffalo Century Pro pooltafel 8ft matzwart

9200.908
€ 4.699,00
Incl. BTW
Actieprijs Buffalo Napoleon pooltafel 8ft kersen  online kopen | Buffalo.nl

Buffalo Napoleon pooltafel 8ft kersen

9200.108
Special Price € 2.999,00 Regular Price € 3.250,00
Incl. BTW

Speeltafels, plezier voor iedereen!

Tafeltennis, airhockey, poolbiljart, snooker, tafelvoetbal en poker zijn allemaal spellen waarvoor een speeltafel nodig is. Bij Buffalo vind je de volgende soorten speeltafels; airhockeytafels, pooltafels, snookertafels, voetbaltafels, tafeltennistafels, American shuffleboards en pokertafels. Al deze speeltafels zijn er in verschillende maten en uitvoeringen voor zowel binnen als buiten, voor thuisgebruik of commercieel gebruik. Naast de Buffalo speeltafels verkopen we ook speeltafels van de merken Cornilleau, Sam Billares en HeBlad.

Waar moet je op letten bij het kopen van een speeltafel?

Of zo'n speeltafel nou in de tuin, het clubhuis, de kelder of in de kantine moet komen te staan het kan allemaal, maar je moet bij de aanschaf van een speeltafel op een aantal dingen letten.
Als je een speeltafel gaat kopen moet je eerst goed meten of de tafel past in de ruimte en of er dan voldoende ruimte overblijft om te spelen. Ook moet je nagaan of de speeltafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Zeker als de speeltafel op een verdieping of in de kelder geplaatst moet worden, kan de trap problemen opleveren door de afmeting van de tafel. Dit is vooral het geval bij airhockeytafels, tafeltennistafels en pooltafels met een houten speelveld.
Het kiezen tussen een indoor of een outdoor speeltafel lijkt simpel, maar ook voor onverwarmde indoor ruimtes kan een outdoor speeltafel de betere keus zijn.
Verder is het natuurlijk van belang wie er gaan spelen, ben je bijvoorbeeld op zoek naar een voetbaltafel voor kinderen dan is een telescoopstang voetbaltafel veiliger. Ben je juist op zoek naar een speeltafel voor de bedrijfskantine, een hotel of een clubhuis, dan zul je er rekening mee moeten houden dat de speeltafel daarvoor geschikt is.

Een speeltafel voor thuis-of commercieel gebruik

Al onze speeltafels zijn geschikt voor thuisgebruik, maar niet al onze speeltafels zijn geschikt voor commercieel gebruik. Met commercieel gebruik bedoelen we niet alleen poolcentra, clubhuizen, verhuurbedrijven, maar ook bedrijven waarbij meer dan 15 mensen gebruik gaan maken van de speeltafel. Speeltafels geschikt voor commercieel gebruik zijn gemaakt om intensief op te spelen en een aantal zijn zelfs goed bestand tegen vandalisme. Ook zijn er speeltafels met muntproever die bij uitstek geschikt zijn voor de hospitality branche.
Wil je advies over de aanschaf van de juiste speeltafel voor jouw bedrijf of voor thuis, neem contact met ons op, stuur een e-mail naar sales@buffalo.nl of bel ons op 020-6102031.

Een speeltafel zelf monteren of laten monteren?

Met uitzondering van de leistenen pooltafels, is iedere speeltafel zelf te monteren. De tafels worden geleverd met een handleiding en voor de montage van bijvoorbeeld een Cornilleau tafeltennistafel zijn er in de meeste gevallen zelfs instructie video’s op YouTube. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de speeltafel door onze professionele installateurs te laten plaatsen.

Een speeltafel online kopen of in onze showroom

Een speeltafel koop je natuurlijk bij Buffalo, dé speeltafel specialist! Voor advies over speeltafels kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met het kiezen van de juiste speeltafel, zodat je er lang plezier van zult hebben en niet voor teleurstellingen komt te staan.
Liever eerst de speeltafel in het echt zien? Dat kan in onze showroom! Maak direct een afspraak zodat we alle tijd voor je hebben.
De speeltafel wordt (met uitzondering van de American Shuffleboards) gratis bij je thuisbezorgd door onze transporteurs, als je gekozen hebt voor de montage service dan wordt de speeltafel geleverd door onze monteurs.