Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Betonnen tafeltennistafel

10 producten
Sorteer op
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel klassiek groen

7066.001
€ 1.936,00
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel klassiek blauw

7066.002
€ 1.936,00
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel klassiek naturel

7066.003
€ 1.875,50
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel afgerond groen

7066.004
€ 2.057,00
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel afgerond blauw

7066.005
€ 2.057,00
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel afgerond naturel

7066.006
€ 1.996,50
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel rond groen

7066.007
€ 2.722,50
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel rond blauw

7066.008
€ 2.722,50
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen tafeltennistafel rond naturel

7066.009
€ 2.662,00
Incl. BTW
Image

HeBlad betonnen onderplaat tafeltennistafel

7066.021
€ 907,50
Incl. BTW

HeBlad betonnen tafeltennistafels

Een betonnen tafeltennistafel is weerbestendig, slijtvast , bestand tegen vandalisme en heeft weinig onderhoud nodig. Een tafeltennistafel van beton is dan ook zeer geschikt voor scholen, campings, speelplaatsen en andere openbare ruimten.

De betonnen tafeltennistafels van HeBlad zijn geheel uit één stuk, dus geen bouten en moeren, de tafeltennistafel is uit één betondeel gegoten. Het speelblad, de poten en ook het ‘net’ kunnen dus niet gedemonteerd worden.
HeBlad heeft drie verschillende modellen betonnen tafeltennistafels; rechthoekig, afgerond en rond. Alle drie de modellen betonnen tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in groen, blauw of naturel.
Het blad van de groene en blauwe tafeltennistafels zijn eerst behandeld met een witte primer die een goede hechting geeft, daarop is een witte laklaag gespoten en daarop de gekleurde toplaag van een hoogwaardige 2 componenten polyurethaan lak. De kleur groen is RAL 6009 (dennengroen) en de kleur blauw is RAL 5005 (signaalblauw). De naturel betonnen tafeltennistafel is ongelakt, op deze tafeltennistafel is geen belijning.
Voor het plaatsen van een betonnen tafeltennistafel is een betonnen onderplaat niet noodzakelijk. Als de tafeltennistafel op gras geplaatst wordt houdt de betonnen onderplaat de ruimte onder de tafel grasvrij en worden problemen met grasmaaien voorkomen.

Levertijd

De levertijd van de HeBlad betonnen tafeltennistafel is 0-4 weken, de gemiddelde levertijd is 6 werkdagen. Eén of twee dagen voor de levering wordt contact met je opgenomen door HeBlad.

Levering en plaatsing

Levering en plaatsing binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Neem contact op voor de mogelijkheden van levering buiten Nederland en op de Waddeneilanden.

Een betonnen tafeltennistafel is erg zwaar, bij de aflevering wordt dan ook gebruik gemaakt van een vrachtwagen met laad-loskraan. De laad-loskraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Moet de tafeltennistafel verder van de weg geplaatst worden dan kan de betonnen tafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold. Daarbij is van belang dat de route vlak, verhard en zonder hindernissen is, bovendien moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om te helpen de tafel door te rollen. Er mogen dus geen hindernissen zijn tussen de plaats van het lossen en de plek waar de tafeltennistafel moet komen te staan, wanneer de vrije breedte tussen obstakels minder is dan 280 cm moet dit vooraf gemeld worden aangezien er dan een extra palletwagen nodig is.
Ook voor het plaatsen van de betonnen tafeltennistafel is hulp noodzakelijk. Bij plaatsingen op vlakke en verharde terreinen is 1 persoon meestal voldoende, is het straatwerk echter niet egaal of hellend dan zijn 1 of 2 personen extra nodig om de tafel op zijn plaats te zetten.
Als op het moment van bezorgen blijkt dat het onmogelijk is de tafeltennistafel op de juiste plek te plaatsen, wordt de tafel gelost op een door jou aangewezen plek zo dicht mogelijk bij de eindbestemming. In dat geval zorg je zelf voor plaatsing op de juiste plek, uiteraard voor eigen rekening. Wanneer je de bestelling op moment van levering annuleert, wordt de tafel mee terug genomen waarbij de retourkosten voor jouw rekening zijn. Het is dus van belang dat je zeker weet dat de tafeltennistafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Neem in geval van twijfel of vragen over de mogelijkheid van levering en plaatsing contact met ons op.

Let op: het is niet mogelijk een betonnen onderplaat met een palletwagen door te rollen. Onderplaten kunnen dus alleen binnen 5 meter van de vrachtwagen geleverd worden.

Onderhoud

Gebruik voor de reiniging van de betonnen tafeltennistafels en bladen alleen water met een niet-agressief reinigingsmiddel en gebruik geen sponsen die krassen kunnen veroorzaken. Om de kleur en glans weer optimaal te krijgen kan (bv één keer per jaar) de tafeltennistafel opgepoetst worden met autowas/reiniger.

Betonnen tafeltennistafels online bestellen

Bestel je betonnen tafeltennistafel eenvoudig en veilig online bij Buffalo.nl. Wil je liever eerst contact met één van onze medewerkers neem dan contact met ons op via de chat, rechtsonder in beeld, of stuur een mail naar: sales@buffalo.nl
Helaas zijn de betonnen tafeltennistafels niet te bezichtigen in onze showroom.