Pooltafel outdoor

9 producten
Sorteer op
Image

Cornilleau Hyphen outdoor pooltafel wit

7068.801
Speciale prijs € 3.295,00 Normale prijs € 3.599,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen outdoor pooltafel donkergrijs

7068.802
Speciale prijs € 3.295,00 Normale prijs € 3.599,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen outdoor pooltafel custom

7068.810
€ 3.599,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen wit tafeltop wood

7068.840
€ 499,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen wit tafeltop stone

7068.841
€ 499,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen zwart tafeltop stone

7068.843
€ 499,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen zwart tafeltop wood

7068.844
€ 499,00
Incl. BTW
Image

Cornilleau Hyphen afdekhoes

7068.850
€ 79,94
Incl. BTW
Image

Cornilleau tafeltennis top outdoor grijs

Binnenkort weer leverbaar
7068.902
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 485,00
Incl. BTW

Een outdoor pooltafel!

Buiten poolen dat kan met de outdoor pooltafel van Cornilleau!
Cornilleau staat bekend om de hoge kwaliteit outdoor tafeltennistafels, al deze knowhow en de samenwerking met experts op het gebied van pooltafels heeft geresulteerd in deze innovatieve Hyphen outdoor pooltafel.

Met de afgeronde vormen, strakke lijnen en mooie materialen is deze outdoor pooltafel een echt design meubel en een absolute aanwinst voor je tuin.
Niet alleen heeft de Hyphen pooltafel verbazingwekkend goede speeleigenschappen voor een niet leistenen pooltafel, de pooltafel is ook eenvoudig te gebruiken als tuintafel, eettafel of zelfs tafeltennistafel. Met de Cornilleau Hyphen tafelbladen converteer je de pooltafel eenvoudig tot een tafel en met de Cornilleau outdoor tafeltennistop heb je in no time een tafeltennistafel in je tuin.
In de schaduw, de zon of liever binnen de Hyphen pooltafel is met twee mensen makkelijk te verplaatsen.

Over de Hyphen pooltafel

Laken, frame, ‘leisteen’, pockets en de rubber stootbanden, elk onderdeel is gemaakt om de effecten van tijd en weer te weerstaan. Zon, regen, vocht, temperatuur schommelingen de pooltafel is bestand tegen de meest extreme outdoor omstandigheden.
Het frame van de Hyphen outdoor pooltafel is gemaakt van 100% staal, gecoat met epoxyverf en heeft een anti-roest behandeling ondergaan. Het laken van de tafel is ontworpen om de spanning van het spel, spel nauwkeurigheid en terugkeer van de spin te optimaliseren. Natuurlijk is het laken gemaakt van vlekbestendig, schimmelbestendig, weer-en schokbestendig materiaal. Daarnaast is het laken makkelijk schoon te maken.
Onder het laken zit een uit een stuk gegoten laminaatharsblad van 12mm met een hoge dichtheid. Het blad biedt optimale controle over de ballen en voelt alsof er op natuurlijk leisteen gespeeld wordt. Dankzij deze eendelige composiet leisteen, dat aan de zijkanten en in het midden ondersteund wordt door het stabiele frame, blijft het speeloppervlak perfect glad. Met de vier verstelbare poten en vijf aanpassingspunten onder het blad is de tafel perfect waterpas te stellen. De natuur rubberen banden zijn weerbestendig en bieden een buitengewoon goede bounce voor zowel ervaren als beginnende spelers.
De Cornilleau Hyphen pooltafel heeft een speelveld van +/- 95 x 190 cm en een buitenmaat van +/- 120 x 215 cm. De outdoor pooltafel is +/- 77 cm hoog. De pooltafel wordt compleet geleverd met twee keuen, een poolballen set van 57,2 mm, een triangel, een 9-ball triangel, twee biljartkrijtjes en een borstel.

De Cornilleau Hyphen pooltafel online bestellen

De Hyphen pooltafel is beschikbaar in verschillende kleurstellingen, aan jou de eer om jouw perfecte tafel samen te stellen!
Te veel keuze? Om het je iets makkelijker te maken hebben wij alvast twee Cornilleau Hyphen pooltafels voor je samengesteld, een met een wit frame, zwarte pockets en een donkergrijs laken en een met een donkergrijs frame, zwarte pockets en een donkergrijs laken. Hoef jij alleen nog de tafelbladen te kiezen.