De levering van een leisteen pooltafel

Je wilt een pooltafel met leisteen kopen maar je twijfelt nog over de bezorging. Ga ik de tafel zelf monteren of laat ik dat toch doen door een vakman?
Het laten plaatsen van een pooltafel is niet goedkoop. Dat komt omdat er veel uren gewerkt wordt om jouw pooltafel vakkundig te monteren, zodat jij zorgeloos en met veel plezier kunt poolen.

Het monteren van een leisteen pooltafel

Het monteren en waterpas zetten ven een leisteen pooltafel is niet zomaar gedaan. De pooltafel wordt in stukken geleverd. De losse leien moeten uitgelijnd worden en de naden moeten afgewerkt worden zodat het laken gespannen kan worden en het speelveld vlak is. Onze ervaren monteurs zijn op locatie tussen de 4 en 6 uur bezig met het opbouwen van de pooltafel. Vooraf aan de plaatsing hebben zij al ongeveer twee uur aan voorbereidend werk gedaan, zoals bijvoorbeeld het bekleden van de stootbanden.

Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van de levering van een leisteen pooltafel.

Bezorgen van een pooltafel met leisteen en zelf monteren

Het is mogelijk de leisteen pooltafel te laten bezorgen in Nederland en België.
De pooltafel wordt op de begane grond, op een pallet, geleverd door onze transporteur.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de plaatsing van de pooltafel.

Laten plaatsen van een pooltafel met leisteen

Als je de pooltafel door onze vakmensen wilt laten monteren dan kun je dat voor Nederland m.u.v. de Waddeneilanden direct aangeven bij je bestelling op onze webshop. De pooltafel wordt op de door jouw gewenste locatie geplaatst en vakkundig gemonteerd.
Let op: voor levering anders dan op de begane grond en zonder geschikte lift geldt een toeslag per verdieping, ook dit kun je selecteren bij de bestelling.

Het plaatsen van een leistenen pooltafel op de Waddeneilanden, in België, Duitsland of een ander land doen we op aanvraag.
Stuur een e-mail naar sales@buffalo.nl of bel ons op nummer +31 (0)20-6102031, dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken en een offerte voor je opstellen.