Buffalo pooltafel

58 producten
Sorteer op
Buffalo pooltafel Glider 7ft

Buffalo pooltafel Glider 7ft

6030.290
€ 699,00
Incl. BTW
Zeta pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo Zeta pooltafel 7ft wenge

9310.007
Speciale prijs € 5.999,00 Normale prijs € 6.599,00
Incl. BTW
Zeta pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo Zeta pooltafel 8ft wenge

9310.008
Speciale prijs € 6.199,00 Normale prijs € 6.799,00
Incl. BTW
Zeta pooltafel 9ft | Buffalo.nl

Buffalo Zeta pooltafel 9ft wenge

9310.009
Speciale prijs € 6.899,00 Normale prijs € 7.599,01
Incl. BTW
Roller pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo Roller pooltafel 7ft geelgrijs

9310.017
€ 6.498,99
Incl. BTW
Roller pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo Roller pooltafel 8ft grijs

9310.018
€ 6.498,99
Incl. BTW
New York pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo New York pooltafel 7ft walnoot

9310.027
€ 6.498,99
Incl. BTW
New York pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo New York pooltafel 8ft walnoot

9310.028
€ 7.328,99
Incl. BTW
Sidney pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo Sidney pooltafel 7ft zwart

9310.037
€ 4.799,01
Incl. BTW
Sidney pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo Sidney pooltafel 8ft zwart

9310.038
€ 4.998,99
Incl. BTW
Discovery pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo Discovery pooltafel 7ft zwart

9310.047
€ 4.299,00
Incl. BTW
Discovery pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo Discovery pooltafel 8ft zwart

9310.048
€ 4.299,00
Incl. BTW

Over Buffalo pooltafels

Buffalo pooltafels worden ontworpen en geproduceerd met jarenlange expertise en vakmanschap. Dit resulteert in een uitgebreide collectie Buffalo pooltafels die allemaal garant staan voor urenlang speelplezier.  Met een Buffalo pooltafel haal je echte kwaliteit in huis voor een scherpe prijs. Er is een Buffalo pooltafel voor de beginnende en de gevorderde speler. Er zijn Buffalo pooltafels voor thuis en Buffalo pooltafels voor intensief gebruik, bijvoorbeeld op kantoor, ook zijn er Buffalo pooltafels geschikt voor commercieel gebruik en voor competitie.

De Buffalo pooltafel modellen

Bij Buffalo vind je voor elk niveau, elke stijl en iedere ruimte de perfecte pooltafel.
In de Buffalo pooltafel collectie vind je een groot aantal hobby pooltafels zoals de Buffalo pooltafel Rookie, Hustler, Challenger, Rosewood, Glider, en de Buffalo Eliminator Hobby  pooltafel. Deze pooltafels zijn bijzonder geschikt voor een potje poolen thuis. De Buffalo Rookie en Challenger zijn ook verkrijgbaar in een opklapbare uitvoering, zo nemen zij weinig plek in als er niet op gespeeld wordt.

De Buffalo pooltafel Eliminator II is een leistenen pooltafel met een goede prijs kwaliteit verhouding. De Buffalo Eliminator is verkrijgbaar in 6ft, 7ft, 8ft en 9ft. Met de los verkrijgbare tafeltennis en dining tops maak je van de Buffalo Eliminator 7ft of 8ft in een handomdraai een tafeltennistafel of een werk/eettafel.

De Buffalo Outrage pooltafel is een leistenen pooltafel en is alleen verkrijgbaar in 7ft. De Outrage pooltafel heeft een sportief, strak design met chromen details en een strakke afwerking van de pockets. De Buffalo Outrage pooltafel is vooral geschikt voor particulier gebruik en past in bijna ieder interieur mede doordat je de kleur van het laken zelf kan bepalen.

Ook bij de Buffalo Dominator pooltafel bepaal je zelf de kleur van het laken. Opvallend aan de Dominator is de mooie matte afwerking van het frame. De Buffalo Dominator pooltafel is beschikbaar in twee maten, namelijk 8ft en 9ft en in de kleur zwart of bruin.
De Dominator pooltafel is een robuuste pooltafel geschikt voor intensief gebruik.

De Buffalo Pro-II pooltafel is uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals in poolcentra en is favoriet onder poolspelers. De Buffalo Pro pooltafel is leverbaar en in 8ft of 9ft en in de kleur mat zwart of zwart, de kleur van het laken kun je zelf bepalen.
De Buffalo Pro II 9ft pooltafel is een competitie pooltafel.

Andere competitie pooltafels in de Buffalo collectie zijn de Buffalo Victory, een pooltafel met een robuust klassiek design en de Space Pro pooltafel, een moderne pooltafel met een space-age look.

De Buffalo Space pooltafel heeft dezelfde uitstraling als de Space Pro pooltafel en is verkrijgbaar in een 8 en 9 ft uitvoering. Deze pooltafel is geschikt voor thuis, kantoor en commercieel gebruik maar niet voor competitie.

De Buffalo Discovery pooltafel is een club design pooltafel geschikt voor thuis, kantoor en commercieel gebruik.

De Buffalo Viking pooltafels zijn leverbaar in 6ft, 7ft en 8ft. Deze pooltafels zijn voorzien van een 1-delige leisteen en zijn coin operated. Bij de Buffalo pooltafels met muntinworp kun je kiezen voor verschillende euro waarden, tokens of freeplay. De Buffalo Viking pooltafels zijn uitermate geschikt voor hotels, gamehallen, koffieshops etc.

Ga je liever voor een klassiek design pooltafel dan biedt Buffalo de Buffalo Napoleon 8 ft pooltafel met sierlijke poten en fraaie details verkrijgbaar in eiken of kersen. Of de Buffalo Bruxelas pooltafel, de Monaco pooltafel en de Popular Classico pooltafel in een 7ft of 8ft uitvoering, deze tafels zijn eventueel uit te breiden met een tafeltop zodat je de pooltafel ook als eettafel of werktafel kunt gebruiken. Voor alle Buffalo klassieke pooltafels bepaal je zelf de kleur van het laken zodat de pooltafel perfect past in je interieur.

De Buffalo Harlem pooltafel is een prachtige pool/eet/werktafel combinatie. De tafel is gemaakt van massief hout en naast een prachtig uiterlijk heeft deze pooltafel ook geweldige speelkwaliteiten. De Buffalo pooltafel Harlem is verkrijgbaar in de maten 7ft en 8ft en is de perfecte multifunctionele tafel voor op kantoor of thuis.

De Buffalo New York en Buffalo Sidney pooltafels hebben een modern design. Deze pooltafels zijn uitermate geschikt om met de apart verkrijgbare tafeltops te gebruiken als eettafel, werktafel of vergadertafel. Deze pooltafels zijn leverbaar in 7ft en 8ft.

Met de Buffalo Zeta pooltafel en de Buffalo Roller pooltafel maak je echt een statement. Deze opvallende design pooltafels zijn verkrijgbaar in 7, 8 en 9 ft. Voor zowel de Zeta als de Roller pooltafel zijn speciaal voor deze pooltafels ontwikkelde tafeltops leverbaar. Zo kun je de pooltafel eventueel ook als tafel kunt gebruiken.

Een Buffalo pooltafel online kopen

Een Buffalo pooltafel koop je natuurlijk online bij Buffalo! Het opbouwen van een leistenen pooltafel is vakwerk, kies daarom voor de montage service bij het plaatsen van je bestelling en onze professionele pooltafel installateurs komen op afspraak de tafel voor je plaatsen. Heb je een vraag over een bepaald model Buffalo pooltafel of wil je meer weten over het plaatsen van een Buffalo pooltafel, neem dan contact op met onze pooltafel specialisten via sales@buffalo.nl