Buffalo pooltafel

55 producten
Sorteer op
Zeta pooltafel 7ft | Buffalo.nl

Buffalo Zeta pooltafel 7ft wenge

9310.007
€ 6.599,00
Incl. BTW
Zeta pooltafel 8ft | Buffalo.nl

Buffalo Zeta pooltafel 8ft wenge

9310.008
€ 6.599,00
Incl. BTW
Zeta pooltafel 9ft

Buffalo Zeta pooltafel 9ft wenge

9310.009
€ 6.699,00
Incl. BTW
Roller pooltafel 7ft

Buffalo Roller pooltafel 7ft geelgrijs

9310.017
€ 6.498,99
Incl. BTW
Roller pooltafel 8ft

Buffalo Roller pooltafel 8ft grijs

9310.018
€ 6.498,99
Incl. BTW
New York pooltafel 7ft

Buffalo New York pooltafel 7ft walnoot

9310.027
€ 6.498,99
Incl. BTW
New York pooltafel 8ft

Buffalo New York pooltafel 8ft walnoot

9310.028
€ 7.328,99
Incl. BTW
Sidney pooltafel 7ft

Buffalo Sidney pooltafel 7ft zwart

9310.037
€ 4.799,01
Incl. BTW
Sidney pooltafel 8ft

Buffalo Sidney pooltafel 8ft zwart

9310.038
€ 4.998,99
Incl. BTW
Discovery pooltafel 7ft

Buffalo Discovery pooltafel 7ft zwart

9310.047
€ 4.299,00
Incl. BTW
Discovery pooltafel 8ft

Buffalo Discovery pooltafel 8ft zwart

9310.048
€ 4.299,00
Incl. BTW
Discovery pooltafel 9ft | Buffalo.nl

Buffalo Discovery pooltafel 9ft zwart

9310.049
€ 4.998,99
Incl. BTW

Over Buffalo pooltafels

Buffalo pooltafels worden ontworpen en geproduceerd met jarenlange expertise en vakmanschap. Dit resulteert in een uitgebreide collectie Buffalo pooltafels die allemaal garant staan voor urenlang speelplezier.  Met een Buffalo pooltafel haal je echte kwaliteit in huis voor een scherpe prijs. Er is een Buffalo pooltafel voor de beginnende en de gevorderde speler. Er zijn Buffalo pooltafels voor thuis en Buffalo pooltafels voor intensief gebruik, bijvoorbeeld op kantoor, ook zijn er Buffalo pooltafels geschikt voor commercieel gebruik.

De Buffalo pooltafel modellen

Bij Buffalo vind je voor elk niveau, elke stijl en iedere ruimte de perfecte pooltafel.
In de Buffalo pooltafel collectie vind je een groot aantal hobby pooltafels zoals de Buffalo pooltafel Rookie, Hustler, Challenger, Rosewood, Glider, Eliminator Hobby en de Buffalo pooltafel Shark. Deze pooltafels zijn bijzonder geschikt voor een potje poolen thuis. De Buffalo Rookie en Challenger zijn ook verkrijgbaar in een opklapbare uitvoering, zo nemen zij weinig plek in als er niet op gespeeld wordt.

De Buffalo pooltafel Eliminator II is een leistenen pooltafel met een goede prijs kwaliteit verhouding. De Buffalo Eliminator is verkrijgbaar in 7ft, 8ft en 9ft. Met de los verkrijgbare tafeltennis en dining tops maak je van de Buffalo Eliminator 7ft of 8ft in een handomdraai een tafeltennistafel of een werk/eettafel.

De Buffalo Outrage pooltafel is een leistenen pooltafel en is alleen verkrijgbaar in 7ft. De Outrage pooltafel heeft een sportief, strak design met chromen details en een strakke afwerking van de pockets. De Buffalo Outrage pooltafel is vooral geschikt voor particulier gebruik en past in bijna ieder interieur mede doordat je de kleur van het laken zelf kan bepalen.

Ook bij de Buffalo Dominator pooltafel bepaal je zelf de kleur van het laken. Opvallend aan de Dominator is de mooie matte afwerking van het frame. De Buffalo Dominator pooltafel is beschikbaar in twee maten, namelijk 8ft en 9ft en in de kleur zwart of bruin.
De Dominator pooltafel is een robuuste pooltafel geschikt voor intensief gebruik.

De Buffalo Pro-II pooltafel is uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals in poolcentra en is favoriet onder poolspelers. De Buffalo Pro pooltafel is leverbaar en in 8ft of 9ft en in de kleur bruin of zwart, de kleur van het laken kun je zelf bepalen.

De Buffalo White Knight en Viking pooltafels zijn leverbaar in 6ft, 7ft en 8ft. Deze pooltafels zijn voorzien van een 1-delige leisteen en zijn coin operated. Bij de Buffalo pooltafels met muntinworp kun je kiezen voor verschillende euro waarden, tokens of freeplay. De Buffalo White Knight pooltafel en de Buffalo Viking pooltafel zijn uitermate geschikt voor hotels, gamehallen, koffieshops etc.

Ga je liever voor een klassiek design pooltafel dan biedt Buffalo de Buffalo Napoleon pooltafel. Een 8ft pooltafel in klassieke stijl met sierlijke poten en fraaie details. De Napoleon pooltafel is verkrijgbaar in eiken of kersen, ook hier bepaal je zelf de kleur van het laken.

De Buffalo Harlem pooltafel is een prachtige pool/eet/werktafel combinatie. De tafel is gemaakt van massief hout en naast een prachtig uiterlijk heeft deze pooltafel ook geweldige speelkwaliteiten. De Buffalo pooltafel Harlem is verkrijgbaar in de maten 7ft en 8ft en is de perfecte multifunctionele tafel voor op kantoor of thuis.

Een Buffalo pooltafel online kopen

Een Buffalo pooltafel koop je natuurlijk online bij Buffalo! Het opbouwen van een leistenen pooltafel is vakwerk, kies daarom voor de montage service bij het plaatsen van je bestelling en onze professionele pooltafel installateurs komen op afspraak de tafel voor je plaatsen.
Heb je een vraag over een bepaald model Buffalo pooltafel of wil je meer weten over het plaatsen van een Buffalo pooltafel, neem dan contact op met onze pooltafel specialisten via sales@buffalo.nl