Bescherming

4 producten
Sorteer op
Image

BenLee scheenbeschermer Black Label Claudius

7201.CLAUDIUS
Vanaf € 49,90 Normale prijs € 59,90
Image

Benlee Guardian scheenbeschermers

7201.GUARDIAN
Vanaf € 35,01 Normale prijs € 35,95
Image

Joya Velcro scheenbeschermer

7202.VELCRO
Vanaf € 27,95
Buffalo Winner scheenbeschermers zwart online kopen | Buffalo.nl

Buffalo Winner scheenbeschermers zwart

7202.1206
Vanaf € 27,95

Scheenbeschermers

Bij een vechtsport training bestaat de kans dat je tijdens het trainen op combinaties van stoten en trappen jezelf flink blesseert. Voorkom deze vervelende blessures door scheenbeschermers te dragen.

Welke scheenbeschermer is geschikt voor mij?

Voor trainingen met de bokszak of pads is een scheenbeschermer van katoen in principe voldoende. Voorgevormde leren, skintex of PU scheenbeschermers worden meestal gebruikt door meer gevorderde kickboksers en MMA vechters. Ook zijn er scheenbeschermers die iets hoger gevormd zijn waardoor zij ook het onderste gedeelte van de knie beschermen.

Welke maat scheenbeschermer past?

De grote van de maat van de scheenbeschermers verschilt per merk. Om er voor te zorgen dat de scheenbeschermer goed past is het van belang dat je de lengte van je scheenbeen opmeet van net boven de enkel tot net onder de knie om zeker te weten welke maat scheenbeschermer je nodig hebt.

Scheenbeschermers online kopen

Bij Buffalo vind je online een ruim assortiment scheenbeschermers van bekende merken als Benlee en Adidas in de maten XXS tot en met XL. Koop je scheenbeschermers eenvoudig online en als je op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, sta je de volgende werkdag al in de sportschool met je nieuwe scheenbeschermers!