In verband met drukte bij onze logistieke partners kan de levering van je bestelling helaas vertraging oplopen.

Schaakset

Vind snel wat je zoekt

Zoek op categorie

Zoek op prijs

  1. 0
    130

Schaak sets in verschillende maten

Een schaakset bestaat uit een schaakbord met bijpassende schaakstenen. Als je een schaakset koopt moet je erop letten dat de maat van het spel aan je wensen voldoet.
Schaak sets zijn er in verschillende maten, de opgegeven maat is de veldmaat.  Sets met een veldmaat van +/- 35 mm worden veel gebruikt om het spel te leren, borden met een veldmaat vanaf 40 mm worden meestal gebruikt om thuis een spelletje schaak te spelen. Reisschaak sets zijn doorgaans kleiner zodat je het makkelijk mee kan nemen.

Schaak cassettes

Populaire schaak sets zijn de schaak cassettes. De cassette is vaak mooi om te zien en biedt meteen opbergruimte voor de schaakstukken. De schaak cassette is bovendien makkelijk op te bergen. Vaak kan er ook backgammon gespeeld worden met de schaak cassette.

Een schaakset online kopen

Schaken is niet alleen een leuk spel om te doen maar het ziet er vaak ook prachtig uit en staat leuk in je huiskamer. Maak je keus uit ons ruime assortiment schaak sets en we zijn benieuwd of je het schaakspel na het spelen in je kamer laat staan of dat het opgeborgen wordt.