Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Opblaasbare zwembaden

8 producten
Sorteer op
Actieprijs Bestway Family Fun opblaasbaar zwembad online kopen | Buffalo.nl

Bestway Family Fun opblaasbaar zwembad

7098.018
Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,95
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Family opblaasbaar zwembad 305 x 183 x 46 cm  online kopen | Buffalo.nl

Bestway Family opblaasbaar zwembad 305 x 183 x 46 cm

7098.017
Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 49,95
Incl. BTW
Bestway Happy Flora opblaasbaar zwenbad 229 x 152 x 56 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Happy Flora opblaasbaar zwembad 229 x 152 x 56 cm

7098.016
€ 39,95
Incl. BTW
Actieprijs Image

Bestway opblaasbaar familie zwembad 201 x 150 cm

7098.004
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 29,95
Incl. BTW
Actieprijs Bestway opblaasbaar familie zwembad 262 x 175 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway opblaasbaar familie zwembad 262 x 175 cm

7098.006
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 39,95
Incl. BTW
Actieprijs Bestway opblaasbaar familie zwembad 305 x 183 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway opblaasbaar familie zwembad 305 x 183 cm

7098.008
Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 44,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway luchtpomp Sidewinder 12V AC/DC

7098.752
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 25,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway oplaadbare luchtpomp Sidewinder 4.8V

7098.753
Speciale prijs € 34,94 Normale prijs € 44,95
Incl. BTW

Waarom een Bestway opblaasbaar zwembad kopen?

Bestway staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. De Bestway opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren. Door een breed scala aan opblaasbare zwembaden in verschillende maten, vormen en ontwerpen is er voor bijna elke tuin en elk budget wel een geschikt Bestway zwembad. Bestway opblaasbare zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. Het duurt meestal slechts enkele minuten om het zwembad op te blazen en te vullen met water.
Bestway heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en biedt daarom ook zwembaden met veiligheidskenmerken aan, zoals een stevige rand. De Bestway opblaasbare zwembaden bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn betaalbaar, maar bieden toch veel waar voor je geld en gaan vaak meerdere seizoenen mee.
Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbaar en duurzaam opblaasbaar zwembad van goede kwaliteit, dan is Bestway zeker een goede keuze.

Waar moet je op letten bij het kopen van een opblaasbaar zwembad?

Bij het kopen van een opblaasbaar zwembad zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Om te beginnen is de grootte van het zwembad belangrijk. Zorg ervoor dat het zwembad groot genoeg is voor jouw behoeften, maar niet te groot voor de beschikbare ruimte in je tuin. Het opblaas zwembad moet natuurlijk wel even meegaan, daarom is het materiaal waarvan het zwembad gemaakt is van belang. De Bestway opblaasbaar zwembaden zijn gemaakt van stevig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren.

Hoeveel ruimte heb je nodig voor het plaatsen van een opblaasbaar zwembad?

De benodigde ruimte voor het plaatsen van een opblaasbaar zwembad hangt natuurlijk af van de grootte van het zwembad en de vorm ervan.
Voor een klein opblaasbaar zwembad met een diameter van bijvoorbeeld +/- 150 cm heb je minimaal 2 x 2 meter ruimte nodig. Voor het plaatsen van een groter opblaasbaar zwembad van bijvoorbeeld 305 cm x 183 cm heb je ongeveer 4 x 3 meter vrije ruimte nodig en voor een opblaasbaar zwembad van 200 bij 150 cm is het aanbevolen om minstens 3 x 2,5 meter ruimte vrij te houden.
Je kunt dus gemiddeld uitgaan van ongeveer 50 cm vrije ruimte aan alle kanten van het opblaaszwembad. Zo heb je in ieder geval voldoende vrije ruimte voor het opzetten, gebruiken en onderhouden van het zwembad.

Waar moet je opletten bij het plaatsen van een opblaasbaar zwembad?

Voor het plaatsen van een opblaaszwembad heb je een vlakke, stevige en egale ondergrond nodig, bij voorkeur op gras of zand. Vermijd plaatsen met scherpe of harde voorwerpen, zoals stenen of takken, die het zwembad kunnen beschadigen. Plaats het zwembad op een plek die niet wordt blootgesteld aan sterke wind of direct zonlicht. Houd het zwembad uit de buurt van bomen en struiken om te voorkomen dat er bladeren en takken in het zwembad vallen.
Zorg dat er altijd toezicht op het zwembad is, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Wat zijn de voordelen van een opblaasbaar zwembad?

Een opblaaszwembad is betaalbaar en kan eenvoudig en in korte tijd opgezet worden.
Opblaasbare zwembaden zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden verplaatst of opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Opblaasbare zwembaden zijn ook ideaal voor vakanties, omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgeblazen en weer worden opgevouwen wanneer ze niet meer nodig zijn.
Ze hebben geen harde randen of hoeken. Dit maakt het veiliger voor kinderen om in de buurt te spelen zonder dat ze zich per ongeluk kunnen stoten of kunnen vallen op harde randen.
Er zijn dus veel voordelen waardoor een opblaasbaar zwembad een aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar en gemakkelijk alternatief voor een traditioneel zwembad.

Wat zijn de nadelen van een opblaasbaar zwembad?

Hoewel er veel voordelen zijn aan een opblaasbaar zwembad, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Opblaasbare zwembaden zijn over het algemeen minder duurzaam dan bijvoorbeeld frame zwembaden. Ze kunnen gevoelig zijn voor lekken en scheuren en hebben meer onderhoud nodig om hun levensduur te verlengen.
De opblaaszwembaden hebben meestal een beperkte capaciteit, dus ze zijn minder geschikt voor grotere gezinnen of groepen mensen. Het water in opblaasbare zwembaden kan sneller vervuild raken dan in grotere zwembaden, wat betekent dat je regelmatig het water van het zwembad moet schoonmaken. Verder zijn opblaasbare zwembaden gevoelig voor weersomstandigheden, zoals wind en regen. Dit kan ervoor zorgen dat het zwembad omvalt of beschadigd raakt. Door deze nadelen in overweging te nemen, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van een zwembad dat past bij jouw behoeften en budget.

Hoe onderhoud je een opblaasbaar zwembad?

Reinig het zwembad regelmatig met een mild reinigingsmiddel om vuil en bacteriën te verwijderen. Ververs het water in het zwembad minstens één keer per week om het schoon en fris te houden. Houd het zwembad bedekt wanneer het niet in gebruik is om te voorkomen dat vuil en bladeren erin terechtkomen.
Voordat je het zwembad opbergt laat je het zwembad leeglopen en maak je het volledig droog om schimmel en meeldauw te voorkomen.
Controleer regelmatig op lekkages en repareer deze onmiddellijk om te voorkomen dat het zwembad leegloopt.
Tip: Bekijk voor het plaatsen en onderhouden van je opblaaszwembad onze zwembad afdekhoezen en zwembad grondzeilen.

Hoe spoor je een lek op bij een opblaaszwembad?

Als je vermoedt dat je opblaaszwembad een lek heeft, kunt je dit op de volgende manier opsporen:

  • Laat het zwembad leeglopen en maak het volledig droog.
  • Blaas het zwembad volledig op.
  • Spray een oplossing van zeepwater op het oppervlak van het zwembad en controleer zorgvuldig op luchtbellen.
  • Markeer gebieden waar je een luchtbel ziet.

Zodra je alle lekkages hebt gevonden, repareer je ze met de reparatiekit die bij het zwembad wordt geleverd.

Een Bestway opblaasbaar zwembad online kopen

Bij Buffalo vind je een grote collectie Bestway opblaasbare zwembaden. Bestel je opblaaszwembad online en betaal veilig met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Klarna of Riverty. Je wilt natuurlijk meteen gaan zwemmen dus we zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je geleverd wordt, meestal al de volgende werkdag.