Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Zwembad grondzeil

4 producten
Sorteer op
Image

Bestway grondzeil zwembad 274 x 274 cm

7098.651
€ 10,95
Incl. BTW
Image

Bestway grondzeil zwembad 335 x 335 cm

7098.652
€ 15,95
Incl. BTW
Image

Bestway grondzeil zwembad 396 x 396 cm

7098.653
€ 20,95
Incl. BTW
Image

Bestway grondzeil zwembad 488 x 488 cm

7098.654
€ 27,95
Incl. BTW

Waarom een zwembad grondzeil gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van een grondzeil bij het opzetten van een zwembad aan te raden is. Een zwembad grondzeil biedt bescherming aan de onderkant van het zwembad. Het beschermt tegen voorwerpen zoals stenen, wortels en andere ruwe oppervlakken die het zwembad kunnen beschadigen. Het blijft echter belangrijk ervoor te zorgen dat er geen scherpe of puntige voorwerpen onder het zwembad liggen. Het grondzeil helpt ook om een comfortabelere ondergrond te creëren voor het zwembad. Het helpt om oneffenheden in de ondergrond te verminderen en een gelijkmatiger oppervlak te bieden, wat bijdraagt aan het comfort van de zwemmers. Een zwembad grondzeil draagt bij aan het schoonhouden van het zwembad. Het vermindert namelijk de hoeveelheid vuil en zand die in het zwembad terechtkomt wanneer mensen in en uit het zwembad stappen. Door een zwembad grondzeil te gebruiken wordt de onderzijde van het zwembad minder vies, waardoor het schoonmaken van het zwembad na het zwemseizoen minder werk is.
Kortom, het gebruik van een zwembad grondzeil helpt om het zwembad te beschermen, comfortabeler te maken, hygiënischer te houden en zorgt dat het zwembad aan de buitenzijde gemakkelijker schoon te maken is aan het einde van het zwemseizoen.

Hoe groot moet een zwembad grondzeil zijn?

Het grondzeil moet groot genoeg zijn om de gehele bodem van het zwembad te bedekken en ongeveer 30 cm extra rondom het zwembad. Het is beter om te kiezen voor een grondzeil dat iets groter is dan te klein, omdat een te klein grondzeil kan leiden tot beschadiging van de zwembadbodem en het grondzeil zelf.

Een Bestway zwembad grondzeil online kopen

Bij Buffalo.nl verkopen we verschillende maten Bestway zwembad grondzeilen. Je bestelling wordt snel geleverd en je betaalt veilig online met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Klarna of Riverty.