Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Bovengrondse frame zwembaden

20 producten
Sorteer op
Actieprijs Bestway Steel Pro bovengronds frame zwembad 300 x 201 x 66 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad 300 x 201 x 66 cm

7098.302
Speciale prijs € 59,96 Normale prijs € 149,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro rond frame zwembad 305 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad 305 cm

7098.353
Special Price € 89,95 Regular Price € 109,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro frame zwembad rond 366 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad 366 cm

7098.354
Special Price € 109,00 Regular Price € 149,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro frame zwembad set 412 x 201 x 122 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad set 412 x 201 x 122 cm

7098.463
Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 799,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro frame zwembad set 488 x 244 x 122 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad set 488 x 244 x 122 cm

7098.464
Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 799,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro frame zwembad set 404 x 201 x 100 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro zwembad set 404 x 201 x 100 cm

7098.465
Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 799,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway zwembad set Steel Pro Max 427 houtlook online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembad set Steel Pro Max 427 houtlook

7098.455
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 489,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway zwembad set Steel Pro Max 396 lichtgrijs online kopen | Buffalo,nl

Bestway zwembad set Steel Pro Max 396 lichtgrijs

7098.456
Speciale prijs € 448,99 Normale prijs € 538,99
Incl. BTW
Bestway zwembad set Steel Pro Max 427  lichtgrijs online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembad set Steel Pro Max 427 lichtgrijs

7098.457
€ 529,00
Incl. BTW
Actieprijs Bestway zwembad set Steel Pro Max 457  lichtgrijs online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembad set Steel Pro Max 457 lichtgrijs

7098.458
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 538,99
Incl. BTW
Actieprijs Bestway My first frame zwembad rond 152 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway My first frame zwembad rond 152 cm

7098.010
Special Price € 29,95 Regular Price € 38,95
Incl. BTW
Actieprijs Bestway Steel Pro frame zwembad 221 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway Steel Pro frame zwembad 221 cm

7098.250
Speciale prijs € 45,96 Normale prijs € 109,00
Incl. BTW
Pagina

Over de Bestway Steel Pro, Steel Pro Max en Power Steel frame zwembaden

Bestway Steel Pro, Steel Pro Max en Power Steel frame zwembaden zijn allemaal populaire en duurzame framezwembaden van het merk Bestway. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen. Bestway Steel Pro zwembaden hebben een stalen frame dat is bedekt met een duurzame en UV-bestendige liner. Deze zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en af te breken en zijn ideaal voor gebruik in de zomer. Bestway Steel Pro Max zwembaden hebben een vergelijkbaar stalen frame als de Steel Pro, maar met extra versterkingen voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Ze hebben ook een verbeterde liner en zijn verkrijgbaar in grotere maten dan de Steel Pro. Bestway Power Steel frame zwembaden hebben een sterk en roestbestendig frame en een liner die goed bestand is tegen scheuren en UV-straling. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik en zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Bestway framezwembaden bieden een goede balans tussen betaalbaarheid en duurzaamheid. Bij het kiezen tussen Steel Pro, Steel Pro Max en Power Steel frame zwembaden, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en vorm van het zwembad dat je nodig hebt, en de specifieke functies en voordelen van elk type.

Wat is een framezwembad?

Een bovengronds frame zwembad is een type zwembad dat bestaat uit een frame van metalen buizen en een liner van vinyl of PVC die het water vasthoudt. Het is een betaalbare, duurzame en gemakkelijk te installeren optie voor wie op zoek is naar een zwembad in de achtertuin.

Wat zijn de voordelen van een frame zwembad?

Framezwembaden zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen vaak in slechts enkele uren worden opgezet en gevuld. Je kunt dus snel van je zwembad genieten! Framezwembaden zijn meestal licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. Zo kunnen ze verplaatst worden naar een andere locatie of opgeborgen worden voor de wintermaanden. Het stalen frame van een framezwembad zorgt voor een hoge stabiliteit en stevigheid, waardoor het veilig is om in te zwemmen en geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Framezwembaden hebben over het algemeen een langere levensduur dan opblaasbare zwembaden.

Wat zijn de nadelen van een frame zwembad?

Hoewel framezwembaden veel voordelen bieden, zijn er ook enkele nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Framezwembaden hebben een beperkte diepte, wat ze minder geschikt maakt voor activiteiten zoals duiken. Net als bij elk zwembad kan er bij een framezwembad lekkage optreden als gevolg van slijtage of beschadiging. Hoewel framezwembaden meestal langer meegaan dan opblaasbare zwembaden, hebben ze nog steeds een beperkte levensduur en moeten ze na verloop van tijd mogelijk worden vervangen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een frame zwembad?

Allereerst is natuurlijk de grootte van het zwembad van belang. Kies een grootte die past bij je behoeften en de beschikbare ruimte in je tuin. Houdt er daarbij rekening mee dat de buitenmaat groter is dan het zwembad zelf. De buitenmaten worden genoemd bij de specifieke zwembaden. Overweeg welke accessoires je nodig hebt, zoals een filterpomp, ladder en afdekzeil. Sommige zwembaden worden geleverd met accessoires, terwijl bij andere frame zwembaden deze apart moeten worden gekocht.

Hoeveel ruimte heb je nodig voor het plaatsen van een framezwembad?

De hoeveelheid ruimte die je nodig hebt voor het plaatsen van een framezwembad hangt af van de grootte van het zwembad en de toegankelijkheid rondom het zwembad. Over het algemeen geldt dat je minimaal 50 tot 100 cm extra ruimte nodig hebt rondom het zwembad om het zwembad te kunnen onderhouden, schoonmaken en er gemakkelijk omheen te kunnen lopen. Bijvoorbeeld; voor een framezwembad met een diameter van 3,66 meter en een hoogte van 1,22 meter heb je een ruimte nodig van ongeveer 4,50 meter bij 4,50 meter. Dit geeft je voldoende ruimte om het zwembad op te zetten, een pomp en filter in de buurt te plaatsen en om rondom het zwembad te kunnen lopen. Voor rechthoekig framezwembad van bijvoorbeeld 400 x 200 cm heb je minimaal 4,5 meter nodig aan de lange zijden en minimaal 3 meter aan de korte zijden.

Waar moet je opletten bij het plaatsen van een framezwembad?

De ondergrond waarop het zwembad geplaatst wordt, moet vlak, stabiel en stevig genoeg zijn om het gewicht van het zwembad en het water te dragen. Zorg ervoor dat er geen scherpe of puntige voorwerpen onder het zwembad liggen. Kies een locatie die beschermd is tegen de wind. Sterke wind kan het zwembad doen kantelen of beschadigen. Zorg dat er altijd toezicht op het zwembad is, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Hoe onderhoud je een framezwembad?

Het onderhoud van een framezwembad is belangrijk om de waterkwaliteit te behouden en de levensduur van het zwembad te verlengen. Controleer regelmatig het waterpeil: Zorg ervoor dat het waterpeil van het zwembad altijd op het juiste niveau staat. Het waterpeil kan dalen als gevolg van verdamping, spatten of lekkages. Vul het zwembad bij met water om het op het juiste niveau te houden. Reinig het zwembad regelmatig, verwijder bladeren, takken, insecten en ander vuil dat in het zwembad terechtkomt met een schepnet. Gebruik ook een stofzuiger om de bodem van het zwembad schoon te maken. Controleer de pH-waarde en de chloorconcentratie: Test het zwembadwater regelmatig op pH-waarde en chloorconcentratie. De pH-waarde moet tussen 7,2 en 7,8 liggen en de chloorconcentratie moet tussen 1 en 3 ppm (parts per million) zijn. Voeg chloor en andere chemicaliën toe indien nodig: Volg de instructies van de fabrikant en gebruik de juiste hoeveelheid chemicaliën. Zorg ervoor dat je een geschikte filterpomp hebt die het volume van je zwembad aankan. Dit is belangrijk om het zwembad schoon te houden en de waterkwaliteit te behouden. Reinig de filter van de pomp regelmatig om te voorkomen dat het verstopt raakt. Verwijder de filter uit het zwembad en spoel deze af met een tuinslang. Vervang de filter indien nodig. Bedek het zwembad als het niet in gebruik is met een zwembadafdekking. Dit helpt vuil en bladeren uit het zwembad te houden en vermindert de verdamping van water. Controleer regelmatig op lekkages, als je een lek opmerkt, repareer het dan onmiddellijk met een patch of reparatieset.
Tip: Bekijk voor het plaatsen en onderhouden van je frame zwembad onze zwembad afdekhoezen en zwembad grondzeilen.

Hoe spoor je een lek op bij een framezwembad?

Vermoed je dat er een lek in je framezwembad zit? Controleer dan eerst de waterstand. Als het waterpeil in je zwembad te laag is, kan het zijn dat er simpelweg water verdampt is. Vul het zwembad bij en wacht een dag of twee om te zien of het waterpeil weer daalt. Als dat het geval is controleer je of er scheuren, gaten of andere beschadigingen zichtbaar zijn aan de buitenkant van het zwembad. Controleer ook de naden van het zwembad op lekkages, ga met je hand over de naden en voel of er vocht of lucht ontsnapt.
Controleer vervolgens de aansluitingen van de pomp, de filterslangen en de waterinlaat en -uitlaat om te zien of er daar geen lekkages zijn. Inspecteer de liner (de binnenkant van het zwembad) zorgvuldig. Vul een spuitfles met water en voeg een beetje afwasmiddel toe. Spuit dit mengsel op de liner en let op bellen die ontstaan. dit kan wijzen op een lek.
Als je een lek hebt gevonden, kun je deze repareren met een speciale reparatieset voor framezwembaden. Volg de instructies op de verpakking en laat de reparatie drogen voordat je het zwembad weer vult met water.
Het is belangrijk om eventuele reparaties zo snel mogelijk uit te voeren om verdere schade te voorkomen.

Kun je een frame zwembad repareren zonder het leeg te laten lopen?

Het is mogelijk om een framezwembad te repareren zonder het zwembad leeg te laten lopen, maar dit hangt wel af van de locatie van het lek en het type reparatie dat nodig is.
Als het lek zich bijvoorbeeld bevindt op de rand van het zwembad, dan kun je het lek repareren zonder het zwembad leeg te laten lopen. Reinig het beschadigde gebied zorgvuldig en volg de instructies op de verpakking van de reparatieset. Zorg ervoor dat het gebied volledig droog is voordat je de reparatie uitvoert.
Als het lek zich echter in het liner (de binnenkant van het zwembad) bevindt, is het moeilijker om het lek te repareren zonder het zwembad leeg te laten lopen. In dit geval moet je mogelijk het waterpeil verlagen zodat je het lek kunt vinden en repareren. Als het lek zich op een moeilijk bereikbare plaats bevindt, kan het moeilijk zijn om het zwembad te repareren zonder het water volledig af te tappen.

Waarom een Bestway frame zwembad kopen?

Bestway frame zwembaden zijn relatief betaalbaar in vergelijking met andere soorten zwembaden. Ze bieden een betaalbaar alternatief voor inbouwzwembaden en zijn een geweldige optie zijn voor mensen met een beperkt budget of een beperkte ruimte in de tuin. De Bestway frame zwembaden zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen professionele hulp. Ze worden geleverd met een eenvoudig te volgen handleiding en kunnen binnen enkele uren worden opgezet en gevuld.
Het onderhoud van Bestway frame zwembaden is eenvoudig en vereist niet veel inspanning. Gebruik een filterpomp om het water schoon te houden en de Bestway frame zwembaden kunnen worden afgedekt met afdekhoezen en/of interne afdekzeilen om te voorkomen dat vuil en bladeren in het zwembad terechtkomen. Bestway frame zwembaden zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan als ze goed worden onderhouden en opgeslagen. Het frame is gemaakt van stevige metalen buizen en de liner is gemaakt van hoogwaardig vinyl of PVC om scheuren en lekkages te voorkomen. Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbaar en gemakkelijk te installeren zwembad, dan is een Bestway frame zwembad, het frame zwembad voor jou!

Een Bestway frame zwembad online kopen

Bij Buffalo.nl hebben we een ruime collectie Bestway frame zwembaden. De frame zwembaden zijn direct uit voorraad leverbaar en je zwembad wordt dan ook meestal al de volgende werkdag bij je geleverd. Voor een goede service bestel je jouw framezwembad online bij Buffalo.nl . Je betaalt je bestelling veilig met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Klarna of Riverty. Via Klarna is het ook mogelijk het frame zwembad in drie termijnen te betalen.