Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Fast Set bovengrondse zwembaden

3 producten
Sorteer op
Sale Image

Bestway luchtpomp Sidewinder 12V AC/DC

7098.752
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 25,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway oplaadbare luchtpomp Sidewinder 4.8V

7098.753
Speciale prijs € 34,94 Normale prijs € 44,95
Incl. BTW
Image

Bestway Fast Set zwembad 244 cm

7098.102
€ 44,95
Incl. BTW

Wat is een Bestway Fast Set zwembad?

Bestway Fast Set zwembaden zijn opblaasbare zwembaden die populair zijn vanwege hun gemakkelijke installatie en betaalbaarheid. Deze zwembaden zijn er in verschillende maten, van kleinere modellen voor kinderen tot grote modellen voor volwassenen.
De Fast Set zwembaden hebben een opblaasbare bovenrand die automatisch opkomt wanneer het zwembad wordt gevuld met water. Hierdoor blijft het zwembad rechtop staan en wordt het op zijn plaats gehouden. Dit maakt het opzetten van het zwembad zeer eenvoudig en snel, zonder gebruik van gereedschap met uitzondering van eventueel een luchtpomp.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Fast Set zwembad?

Naast de snelle en eenvoudige installatie zijn de Bestway Fast Set zwembaden gemaakt van stevige materialen, hierdoor zijn ze bestand tegen slijtage en scheuren, en kunnen ze lang meegaan als ze goed worden onderhouden. Een nadeel van Bestway Fast Set zwembaden kan zijn dat ze niet zo stevig zijn als bijvoorbeeld een frame zwembad. Over het algemeen zijn Bestway Fast Set zwembaden een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar en gemakkelijk op te zetten zwembad. Ze zijn er in verschillende maten en worden vaak geleverd met verschillende accessoires, waaronder een filterpomp om het water schoon te houden.

Waar moet je op letten bij het plaatsen van een Fast Set zwembad?

Het is belangrijk om het zwembad op een vlakke en stabiele ondergrond te plaatsen om te voorkomen dat het omvalt of beschadigd raakt. Daarnaast moet de ondergrond vrij zijn van stenen, takken en ander scherpe voorwerpen. Het is het beste om het zwembad op gras of een andere zachte ondergrond te plaatsen. Plaats het zwembad bij voorkeur op een plek die niet wordt blootgesteld aan sterke wind. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is rond het zwembad, let ook op de hoogte van eventuele overhangende bomen of takken die het zwembad kunnen beschadigen. Controleer de waterdruk van de tuinslang voordat je begint met het vullen van het zwembad. Vul het zwembad geleidelijk en gelijkmatig om scheuren of vervorming van de wanden te voorkomen. Houd de waterlijn ongeveer 10 cm onder de bovenrand van het zwembad om te voorkomen dat het water over de rand stroomt. Zorg dat er altijd toezicht is op het zwembad, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van een Fast Set zwembad?

De benodigde ruimte voor het plaatsen van een Bestway Fast Set zwembad is afhankelijk van de grootte van het zwembad. Over het algemeen geldt dat je minimaal een vlakke en stabiele ondergrond nodig hebt die 30 cm groter is dan de diameter van het zwembad.
Bijvoorbeeld, als je een Fast Set zwembad hebt met een diameter van 3 meter, dan heb je een vlakke en stabiele ondergrond nodig die minimaal een diameter heeft van 3,3 meter). Dit geeft je genoeg ruimte om het zwembad op te zetten, het op te blazen en toegang te krijgen tot de filterpomp en andere apparatuur.

Hoe onderhoud je een Fast Set zwembad?

Om het water in het zwembad schoon te houden, wordt bij de meeste Bestway Fast Set zwembaden een filterpomp meegeleverd. Controleer regelmatig het waterpeil, het waterpeil moet op een consistent niveau blijven. Als het waterpeil te laag is, kan de pomp drooglopen en beschadigd raken. Als het waterpeil te hoog is, kan het water over de rand van het zwembad stromen. Verwijder regelmatig bladeren, insecten en andere vuildeeltjes uit het zwembad. Dit kan gedaan worden met een schepnet of een zwembad stofzuiger. Controleer regelmatig de filter van de pomp en reinig of vervang deze indien nodig. Als het zwembad op gaat bergen, moet het op de juiste manier gedaan worden om te voorkomen dat het zwembad beschadigd raakt. Laat het zwembad volledig leeglopen en reinig het grondig voordat je het opvouwt en opbergt. Bewaar het zwembad op een koele, droge plaats, beschermd tegen zonlicht en extreme temperaturen.

Tip: Bekijk voor het plaatsen en onderhouden van je Fast Set zwembad onze zwembad afdekhoezen en zwembad grondzeilen.

Een Bestway Fast Set zwembad online kopen

Bij Buffalo vind je een ruime collectie Bestway Fast Set zwembaden. Bestel je Fast Set zwembad online en betaal veilig met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Klarna of Riverty. Je wilt natuurlijk meteen gaan zwemmen dus we zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je geleverd wordt, meestal al de volgende werkdag!