Biljart

6 producten
Sorteer op
Actieprijs Pooltafel Buffalo Pro-II 9ft zwart

Pooltafel Buffalo Pro-II 9ft zwart (drop pocket)

9200.719
Speciale prijs € 4.250,00 Normale prijs € 4.849,99
Incl. BTW
Buffalo Pro-II 9ft pooltafel mat zwart

Buffalo Pro-II pooltafel mat zwart 9ft drop pocket

9200.759
Speciale prijs € 4.250,00 Normale prijs € 4.849,99
Incl. BTW
Space Pro 9ft pooltafel | Buffalo.nl

Buffalo Space Pro pooltafel 9ft zwart

9310.099
€ 5.599,00
Incl. BTW
Space limited edition 9ft pooltafel | Buffalo,nl

Buffalo Space Limited Edition pooltafel 9ft

9310.089
€ 5.999,00
Incl. BTW
Buffalo Victory competitie pooltafel 9ft | Buffalo.nl

Buffalo Victory pooltafel 9ft grijs

9310.119
€ 8.599,00
Incl. BTW
Buffalo Century Pro pooltafel 9ft matzwart online kopen | Buffalo.nl

Buffalo Century Pro pooltafel 9ft matzwart

Binnenkort weer leverbaar
9200.909
€ 4.849,99
Incl. BTW

Alles voor biljart, pool en snooker

Sinds 1923 is Buffalo dé specialist in biljart, pool en snooker. Jaren van expertise, ontwikkeling en samenwerking met onder andere professionele spelers resulteren in de beste producten voor jouw favoriete spel, of dat nu biljart, pool of snooker is.

Volop keus in keuen

Belangrijk voor het spel is uiteraard de keu waar je mee speelt. Naast de speelkwaliteit hebben wij ook veel aandacht besteed aan het design van de keuen. Dus wat je smaak ook is en of je nu een beginnende speler bent of een echte pro, Buffalo heeft altijd de poolkeu, biljartkeu of snookerkeu die past bij jouw spel. Kijk meteen voor een bijpassende keutas, keukoffer of keukoker.

Ballen, pomerans en krijt

Een goede pomerans en biljartkrijt zijn belangrijk voor je spel. De pomerans zorgt voor het juiste contact tussen bal en keu. Het biljartkrijt gebruik je voor maximale wrijving en controle over de bal. Naast een ruime keus in pomeransen en biljartkrijt vind je bij Buffalo een uitgebreide collectie biljartballen, poolballen en snookerballen.

Een pooltafel of snookertafel kopen?

Wat is er nou leuker dan thuis of op je werk pool of snooker te kunnen spelen. Snookertafels en pooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Voor een snooker of pooltafel in huis heb je wel wat ruimte nodig om leuk te kunnen spelen. Pooltafels zijn er ook als combinatietafel, je pooltafel is dan in een handomdraai je eettafel of vergadertafel en kan zelfs als tafeltennistafel gebruikt worden!
Als je voor een leistenen tafel kiest dan raden we je aan gebruik te maken van onze professionele installatie service voor het monteren van jouw pooltafel of snookertafel.
Voor de inrichting van je biljartkamer vind je bij ons biljartlampen, keurekken, eetkamerbanken, stoelen en meer!

Biljart, pool en snooker artikelen online kopen

Heel veel biljart, pool en snooker artikelen voor beginner tot professionals zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis thuisbezorgd bij een order vanaf € 20,00. Je betaalt veilig online met iDEAL, Creditcard, achteraf met Riverty (voorheen Afterpay) of je kiest voor direct, achteraf of in drie termijnen betalen met Klarna.