Spikeball, shop nu met 10% korting op Spikeball! Kortingscode: spikeball
geldig tot en met 2 april 2024

Handschoenen

2 producten
Sorteer op
Image

Joya handwrap 280 cm zwart

7202.8000
Vanaf € 7,50 Normale prijs € 7,99
Buffalo handwrap 350 cm zwart online kopen | Buffalo.nl

Buffalo handwrap 350 cm zwart

7202.315
€ 7,99
Incl. BTW

Vechtsport handschoenen

Bij vechtsporten als boksen, kickboksen en MMA (mixed martial arts) is het van groot belang je handen, knokkels en polsen te beschermen. Bokshandschoenen zijn vaak iets ronder en zachter dan kickbokshandschoenen maar bokshandschoenen kunnen ook voor kickboksen gebruikt worden en kickbokshandschoenen ook voor boksen.
MMA handschoenen bieden meer grip en zijn bij de vingers niet dicht.

De maat van vechtsport handschoenen

De maat van (kick)bokshandschoenen gaat op gewicht. Bij Buffalo vind je (kick)bokshandschoenen voor kinderen, vrouwen en mannen van diverse bekende merken zoals Benlee, Joya en Adidas. Naast bokshandschoenen hebben wij ook MMA handschoenen in de collectie, de MMA handschoenen zijn leverbaar in de maten S tot en met XL

Binnenhandschoenen en bandages

Bij je vechtsport handschoenen heb je waarschijnlijk ook binnenhandschoenen of boksbandages nodig. Binnenhandschoenen en bandages zorgen er namelijk voor dat je (kick)bokshandschoenen langer meegaan doordat zij het zweet van je handen grotendeels opvangen.

Vechtsport handschoenen online bestellen

Kickbokshandschoenen, bokshandschoenen, MMA handschoenen, binnenhandschoenen en bandages koop je eenvoudig online bij Buffalo. Als je jouw vechtsport handschoenen op werkdagen voor 15.00 uur besteld, heb je ze de volgende werkdag in huis.