Bokszakken

6 producten
Sorteer op
Image
Benlee

Boks set Benlee Thunder 90cm zwart

€ 89,90
Incl. BTW
Image
Reebok

Reebok bokszak en handschoenen set

Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 158,99
Incl. BTW
Image
Bandito

Boksstaander voor kids Bandito

€ 89,90
Incl. BTW
Image
Adidas

Adidas junior boks set

€ 49,90
Incl. BTW
Image
Benlee

Boks set Benlee Punchy zwart/rood

€ 59,90
Incl. BTW
Image
Bandito

Boks set Bandito Junior 10kg

€ 65,90
Incl. BTW

Even stoom afblazen

Met een bokszak in huis kun je op elk gewenst moment trainen. Met de bokszak train je op techniek, coördinatie en conditie. De bokszak is daarnaast natuurlijk een uitstekende manier om stoom af te blazen en te ontstressen. Bij bokszak trainingen loop je weinig kans op blessures, wij raden je wel aan je handen te beschermen met bokshandschoenen, binnenhandschoenen of bandages. Ga je trap en stoot oefeningen doen met de bokszak dan raden wij je aan ook je schenen te beschermen met scheenbeschermers.

De populairste boks zakken zijn de hangzakken.

Hangende bokszakken zijn er in verschillende lengte maten van 90 cm tot en met 180 cm. Bokszakken zijn ook verkrijgbaar in verschillende gewichten, van 20 tot en met 40 kilogram. De bokszakken zijn gevuld met nieuwe, schone textiel snippers. Hierdoor wordt schimmelen en stank voorkomen en zitten er zeker geen harde voorwerpen in de vulling zoals metaal en steentjes. Hangende bokszakken kunnen aan het plafond bevestigd worden maar je kunt ook gebruik maken van speciale bokzak standaard.
In de Buffalo bokszak collectie vind je ook bokzak sets voor kinderen en volwassenen.

Een bokszak online bestellen

Bestel je bokszak op werkdagen vóór 15.00 uur online en in de meeste gevallen kun je de volgende dag al stoom afblazen met je nieuwe bokszak!