Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Zwembad accessoires

per pagina
Sorteer op
Sale Bestway Flowclear zwembadonderhoud set compleet online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembadonderhoud set compleet

7098.700
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 34,94
Incl. BTW
Bestway volleybal set opblaasbaar online kopen | Buffalo.nl

Bestway volleybal set opblaasbaar

7098.821
€ 15,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway zwembad onderhoud basisset

7098.702
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 19,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway zwembadpomp filter cartridge type I

7098.704
Speciale prijs € 2,95 Normale prijs € 4,99
Incl. BTW
Sale Image

Bestway zwembadpomp filter cartridge type II

7098.711
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 9,95
Incl. BTW
Bestway zwembadtrap 122 cm  online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembadtrap 122 cm

7098.708
€ 99,95
Incl. BTW
Actieprijs Image

Bestway zwembadtrap 107 cm

7098.707
Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 89,95
Incl. BTW
Bestway zwembadtrap 84 cm online kopen | Buffalo.nl

Bestway zwembadtrap 84 cm

7098.701
€ 54,95
Incl. BTW
Actieprijs Image

Bestway Flowclear zwembad filterpomp 2006 ltr/uur

7098.705
Speciale prijs € 35,95 Normale prijs € 59,96
Incl. BTW
Sale Image

Bestway zwembad filterpomp 1249 ltr/uur

7098.703
Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 54,95
Incl. BTW
Actieprijs Image

Bestway Flowclear zwembad filterpomp 3028 ltr/uur

7098.706
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 74,95
Incl. BTW
Sale Image

Bestway luchtpomp Sidewinder 12V AC/DC

7098.752
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 25,95
Incl. BTW
Pagina

Bestway zwembad accessoires

In onze categorie zwembad accessoires vind je o.a. luchtpompen, filterpompen, filters, zwembadtrappen en zwembad onderhoud sets.

Bestway Sidewinder luchtpompen

Bestway Sidewinder luchtpompen zijn een type elektrische luchtpomp die speciaal zijn ontworpen voor het snel en gemakkelijk oppompen en leeg laten lopen van opblaasbare producten zoals zwembaden en opblaasbare boten. De Sidewinder luchtpompen zijn compact en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op reis of naar het strand. De Sidewinder 12 V AC/DC werkt op netstroom en op batterijen en de Sidewinder 4.8 V is een oplaadbare luchtpomp. Beide hebben verschillende opzetstukken, zodat je het voor verschillende opblaasbare producten kunt gebruiken. Een van de belangrijkste kenmerken van de Sidewinder luchtpompen is de tweeweg luchtstroom, waardoor het oppompen en leeg laten lopen van opblaasbare producten snel en gemakkelijk gaat. De pomp heeft ook een automatische uitschakelfunctie, waardoor het niet oververhit raakt als het te lang wordt gebruikt. De Bestway Sidewinder luchtpompen zijn een betrouwbare en handige manier om opblaasbare producten op te pompen en leeg te laten lopen.

Bestway Flowclear zwembad filterpompen en filtercartridges

Bestway Flowclear filterpompen worden gebruikt om het water in opblaasbare of bovengrondse zwembaden te filteren en schoon te houden. De pompen zijn verkrijgbaar met verschillende filtercapaciteiten. Het is belangrijk om het juiste model te kiezen dat past bij de grootte van je zwembad en de hoeveelheid water die moet worden gefilterd. De Bestway Flowclear filterpompen maken gebruik van een filtercartridge die regelmatig moet worden vervangen om optimale prestaties te garanderen. Het vervangen van de filtercartridge is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Zorg dat je het voor jouw filterpomp juiste type filtercartridge gebruikt.

Bestway zwembadtrappen

Bestway zwembadtrappen zijn ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot bovengrondse zwembaden en zorgen voor veiligheid bij het in- en uitstappen van het zwembad. Deze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten die geschikt zijn voor verschillende zwembadafmetingen. De trappen zijn ontworpen om stabiel en veilig te zijn en zijn voorzien van antislip treden om uitglijden te voorkomen. Het is belangrijk om de juiste maat Bestway zwembadtrap te kiezen die past bij de hoogte van je zwembad. Het is ook belangrijk om de trap goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken om de levensduur te verlengen en de veiligheid te garanderen.

Een Bestway zwembad onderhoud set

Bij Buffalo vind je een basis zwembad onderhoud set en een uitgebreide Bestway zwembad onderhoud set. De sets bestaan uit een aantal gereedschappen en accessoires die zijn ontworpen om het schoonmaken en onderhouden van je bovengrondse zwembad gemakkelijker te maken. Beide sets bestaan uit een oppervlaktenet dat is een net dat is ontworpen om bladeren, insecten en andere drijvende verontreinigingen van het oppervlak van het water te verwijderen. Een stofzuiger die wordt gebruikt om vuil, bladeren en ander vuil van de bodem en de wanden van het zwembad te verwijderen. Een telescopische steel die je kunt gebruiken om het oppervlaktenet en de stofzuiger op de juiste lengte af te stellen voor gebruik. De uitgebreide Bestway zwembad onderhoud set is ook voorzien van een doseervlotter, een hulpmiddel dat wordt gebruikt om chloor of andere chemicaliën gelijkmatig in het zwembadwater te verspreiden, zwemwater test strips, een zwembadthermometer en reparatiepatches.

Bestway zwembad accessoires online kopen

Voor een goede service en snelle levering bestel je jouw zwembad accessoires online bij Buffalo.nl. Je betaalt je bestelling veilig met iDEAL, credit card, PayPal of achteraf met Klarna of Riverty.