Werken bij Buffalo.nl? Bekijk onze vacatures →

Crossnet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is Crossnet?

Crossnet is een leuk, competitief spel geïnspireerd op het spel four square en op ingenieuze wijze gecombineerd met andere sporten, zoals volleybal, voetbal en pickleball.
Crossnet begon met de combinatie foure square en volleybal, maar je kunt nu ook kiezen voor een spelletje Crossnet voetbal en Crossnet Pickleball.

Er is relatief weinig ruimte nodig om Crossnet te spelen, het spel is eenvoudig op te zetten en makkelijk overal mee naar toe te nemen. Speel Crossnet op het strand, in het park of in de achtertuin.
Dankzij de eenvoudige regels is het spel geschikt voor jong en oud.

Hoe wordt Crossnet gespeeld?

Het spel wordt gespeeld op een 4 bij 4 meter veld verdeeld in 4 vakken. Het spel vereist minimaal vier spelers, d.w.z. één speler per vak. Als er meer spelers zijn dan vormen zij een rij bij het eerste vak.
De speler in vak vier begint het spel door de bal naar de speler in het vak schuin tegenover hem te spelen. De bal moet met één aanraking door de spelers over het net gespeeld worden.
Lukt dat niet of gaat de bal uit, dan moet die speler terug naar vak 1 of achteraan in de rij aansluiten. In het laatste geval speelt de eerste in de rij mee in vak 1. De andere spelers in de vakken roteren met de klok mee.
Alleen de speler in vak 4 krijgt een punt als iemand anders een fout maakt. De winnaar is de eerste speler die elf punten bereikt met een voorsprong van twee punten.

Crossnet spel online kopen

Heb je ook zin gekregen om Crossnet te spelen? Ga je voor Crossnet volleybal, soccer of pickleball? Welk Crossnet spel je ook kiest, voor een snelle levering en goede service bestel je jouw Crossnet spel natuurlijk bij Buffalo.nl!