Summer Deals 15% extra winkelmand korting op geselecteerde items

Levering en plaatsing betonnen tafeltennistafels

Levering en plaatsing is mogelijk binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Neem contact op voor de mogelijkheden van levering buiten Nederland en op de Waddeneilanden.

Een betonnen tafeltennistafel is erg zwaar, bij de aflevering wordt dan ook gebruik gemaakt van een vrachtwagen met laad-loskraan. De laad-loskraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Moet de tafeltennistafel verder van de weg geplaatst worden, dan kan de betonnen tafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold. Daarbij is van belang dat de route vlak, verhard en zonder hindernissen is, bovendien moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om te helpen de tafel door te rollen. Er mogen dus geen hindernissen zijn tussen de plaats van het lossen en de plek waar de tafeltennistafel moet komen te staan. Als de vrije breedte tussen obstakels minder is dan 280 cm moet dit vooraf gemeld worden aangezien er dan een extra palletwagen nodig is.

Ook voor het plaatsen van de betonnen tafeltennistafel is hulp noodzakelijk. Bij plaatsingen op vlakke en verharde terreinen is 1 persoon meestal voldoende, is het straatwerk echter niet egaal of hellend dan zijn 1 of 2 personen extra nodig om de tafel op zijn plaats te zetten.

Als op het moment van bezorgen blijkt dat het onmogelijk is de tafeltennistafel op de juiste plek te plaatsen, wordt de tafel gelost op een door jou aangewezen plek zo dicht mogelijk bij de eindbestemming. In dat geval zorg je zelf voor plaatsing op de juiste plek, uiteraard voor eigen rekening. Wanneer je de bestelling op moment van levering annuleert, wordt de tafel mee terug genomen waarbij de retourkosten voor jouw rekening zijn. Het is dus van belang dat je zeker weet dat de tafeltennistafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Neem in geval van twijfel of vragen over de mogelijkheid van levering en plaatsing contact met ons op.

Let op: het is niet mogelijk een betonnen onderplaat met een palletwagen door te rollen. Onderplaten kunnen dus alleen binnen 5 meter van de vrachtwagen geleverd worden.

Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van de levering van een betonnen tafeltennistafel.