Summer Deals 15% extra winkelmand korting op geselecteerde items

Cornilleau Performance Crossover tafeltennistafels

5 producten
Sorteer op
Image
Cornilleau

Cornilleau 600X outdoor tafeltennistafel blauw

Speciale prijs € 899,01 Normale prijs € 999,00
Incl. BTW
Image
Cornilleau

Cornilleau 500X outdoor tafeltennistafel blauw

Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 899,01
Incl. BTW
Image
Cornilleau

Cornilleau 600X outdoor tafeltennistafel zwart

Speciale prijs € 899,01 Normale prijs € 999,00
Incl. BTW
Image
Cornilleau

Cornilleau 500X outdoor tafeltennistafel zwart

Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 899,01
Incl. BTW
Image
Cornilleau

Cornilleau 700X outdoor tafeltennistafel zwart

Speciale prijs € 1.299,00 Normale prijs € 1.345,00
Incl. BTW

Cornilleau Performance, de nieuwe collectie!

De Performance outdoor tafeltennistafels zijn vernieuwd, de Cornilleau 400M, 500M en 700M worden vervangen voor de Cornilleau 500X, 600X en 700X tafeltennistafels.

De Cornilleau Performance outdoor tafeltennistafels hebben een stijlvol ontwerp en een uitzonderlijke reeks features zoals bekerhouders, puntentellers, extra opbergfuncties en baldispensers. Maar bovenal hebben de Cornilleau Performance outdoor tafeltennistafels een unieke speelkwaliteit.

De Performance tafeltennistafels zijn leverbaar met een zwart of een blauw speelveld.

Speelkwaliteit

De dikte van het speelveld heeft grote invloed op de kwaliteit van rebound en spin-response en daarmee op de speelkwaliteit van de tafeltennistafel. De Cornilleau Performance outdoor tafeltennistafels hebben een uitzonderlijk goede speelkwaliteit, de nieuwe Cornilleau outdoor Performance modellen hebben namelijk een speelveld van massief laminaat met een dikte van 6 mm bij de 500X, 7 mm bij de 600X en 8 mm bij de 700X tafeltennistafels. Daarmee evenaart de 600X tafeltennistafel de speelkwaliteit van een indoor tafeltennistafel die je bij een tafeltennisclub tegenkomt en de 700X Performance outdoor tafeltennistafel de speelkwaliteit van een wedstrijdtafeltennistafel.

Het speelveld van de Performance outdoor tafeltennistafels is afgewerkt een Mattop antireflectie coating. Deze coating vermindert de intensiteit van de zonnestralen tien keer, zodat je in de zon kunt spelen zonder verblindt te raken.

Met een framedikte van 50 mm en 60 mm zal het speelveld van de Performance outdoor tafeltennistafels zeker mooi vlak blijven. Het frame ondersteunt namelijk het paneel en zorgt ervoor dat het in de loop van de tijd perfect vlak blijft. Hoe dikker het frame is, hoe sterker de grip op het speeloppervlak.

Wendbaarheid en gemak

De Cornilleau Performance outdoor tafeltennistafels is met de grote dubbele wielen makkelijk te verplaatsen, ook over oneffen terrein. De wielen zijn voorzien van remmen zodat de tafeltennistafel op zijn plek blijft staan. Waterpas zetten was nog nooit zo eenvoudig, door het innovatieve leveling systeem hoef je de tafeltennistafel niet meer op te tillen om de hoogte van de poten in te stellen. Zo kun je tafeltennis spelen waar je maar wilt!

Veiligheid

De Cornilleau Performance outdoor tafeltennistafels hebben 16 vergrendelingspunten, een ongeëvenaard veiligheidsniveau op basis van een gepatenteerd systeem. Een belangrijk kenmerk van het systeem is dat de tafel in een hoek van 65 graden blokkeert als de handgreep niet langer wordt vastgehouden tijdens het uitklappen. De Performance tafeltennistafels zijn uitgerust met een centraal vergrendelings- en ontgrendelingssysteem en hebben een handgreep om de tafel uit te klappen.

Bekijk hier de verschillen tussen de Cornilleau Performance tafeltennistafels in een handig overzicht.