In verband met drukte bij onze logistieke partners kan de levering van je bestelling helaas vertraging oplopen.

Cornilleau Tafeltennis bat

Vind snel wat je zoekt

Zoek op merk

Zoek op prijs

  1. 0
    100

Over Cornilleau


In 1969, in de timmerwerkplaats van de familie Cornilleau, werden de eerste 300 tafeltennistafels geproduceerd. Dat was het begin van het wereldwijd bekende merk Cornilleau. Sindsdien is Cornilleau uitgegroeid tot marktleider in tafeltennis met verkooppunten in meer dan 75 landen en een zeer uitgebreid assortiment. Om de goede Cornilleau service en de distributie van de artikelen te waarborgen heeft Cornilleau een netwerk van ultra specialistische partners. Wij zijn er trots op dat wij, Buffalo.nl BV, voor Nederland de distributeur van Cornilleau zijn.

Cornilleau tafeltennis, Made in France


Cornilleau ontwikkelt, ontwerpt en produceert tafeltennistafels, batjes, pingpong ballen en andere tafeltennisartikelen met een team van experts in samenwerking met grote professionele spelers en zorgvuldig gekozen partners. Voor de productie van Cornilleau artikelen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieen. Cornilleau tafeltennistafels en Cornilleau tafeltennisartikelen hebben niet alleen een onderscheidend design maar staan ook voor top kwaliteit. Alle Cornilleau tafeltennistafels en de Tacteo en Nexeo tafeltennisbatjes worden geproduceerd in Frankrijk.

Cornilleau tafeltennistafels

Cornilleau indoor tafeltennistafels zijn er voor thuisgebruik en voor competitie. De indoor tafeltennistafels voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en de Cornilleau competitie tafeltennistafels voldoen aan de ITTF normen.
De populairste Cornilleau outdoor tafeltennistafels zijn de tafels uit de Crossover serie, daarnaast heeft Cornilleau een aantal outdoor tafeltennistafels die geschikt zijn voor gebruik op onder andere camping, school en hotel, de Cornilleau institutionele tafeltennistafels.
Bestel meteen een Cornilleau tafeltennistafel afdekhoes mee om je tafeltennistafel te beschermen tegen stof en vuil als je de tafel niet gebruikt.

Cornilleau batjes

Naast indoor en outdoor tafeltennistafels zijn er ook Cornilleau outdoor tafeltennisbatjes en Cornilleau indoor batjes. De tafeltennisbatjes van Cornilleau zijn afgestemd op verschillende speler niveaus, van beginner tot gevorderden.
Ook heeft Cornilleau pinpong ballen in de collectie.

 

Cornilleau pooltafel


In 2020 komt Cornilleau met iets nieuws, de Cornilleau Hyphen outdoor pooltafel.
Een outdoor pooltafel die getransformeerd kan worden in een eettafel en een tafeltennistafel.
Hiermee is de Hyphen een absolute aanwinst voor je tuin, kantoor of eetkamer.

Cornilleau en veiligheid


Alle Cornilleau tafeltennistafels voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14468-1
Cornilleau is zelfs een stapje verder gegaan dan deze norm, de meeste Cornilleau tafeltennistafels zijn uitgerust met een super veilig sluitsysteem. Het openen en sluiten van de Cornilleau tafeltennistafels is daardoor heel eenvoudig. Het Cornilleau DSI-sluitsysteem heeft zelfs 16 vergrendelpunten waardoor het tafelblad niet in 1 keer naar beneden kan vallen.

 

Cornilleau garantie


Een tafeltennistafel is een grote aanschaf waarvan je nog lang plezier wilt hebben. Voor alle Cornilleau tafeltennistafels geldt een garantieperiode van 3 jaar op de speelbladen en voor de outdoor tafeltennistafels is dat zelfs 10 jaar. Natuurlijk kan er door slijtage altijd iets vervangen moeten worden, door te kiezen voor een Cornilleau tafeltennistafel ben je er zeker van dat je alle onderdelen nog 20 jaar kan bestellen.