In verband met onvoorziene drukte kan de levering van je bestelling vertraging oplopen

Retourneren

 14 Dagen bedenktijd

 Eenvoudige retourprocedure

 Snelle creditering

Het retourneren van een product is, zonder opgave van redenen, mogelijk binnen 14 dagen.
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Na de melding dat je van jouw aankoop afziet heb je nog 14 dagen om het product aan ons terug te zenden of te overhandigen.
Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retour zenden

 • Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 • Het te retourneren product dient compleet, in goede staat, in de originele verpakking en in een verzenddoos (indien redelijkerwijs mogelijk) geretourneerd te worden.
 • Vergeet niet een kopie van de factuur of een papier met daarop bestelnummer of klantnummer bij het retour mee te zenden. Deze informatie is nodig voor een snelle afhandeling van jouw retour.
  Je kunt ook gebruik maken van het Europees Modelformulier voor Herroeping.
 • Verwijder alle adresgegevens van de verzenddoos en plak onderstaand retouradres op de verzenddoos.
  Retouradres:
  Buffalo.nl
  Jan Rebelstraat 10-12
  1069 CB Amsterdam
  Nederland

Zichttermijn is geen probeertermijn

Je dient tijdens de bedenktijd voorzichtig om te gaan met de toegezonden artikelen.
Om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden mag het gebruikt worden zoals dat normaal gesproken in de winkel zou mogen.
Wanneer het product voor meer gebruikt is dan nodig is om dit te beoordelen, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het artikel.
Ook bij onnodige schade aan het product kunnen wij de waardevermindering bij je in rekening brengen.

Aansprakelijkheid retourzending

Zorg dat je een verzendbewijs (geen betaalbewijs) hebt van het retour gezonden pakket en bewaar dit totdat het retour is afgehandeld.
Eventuele beschadigingen tijdens het transport zijn voor rekening van de verzender.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor rekening van de consument.
Klik hier voor een indicatie van de retourkosten wanneer de goederen niet per 'gewone post' kunnen worden teruggezonden.
Eventueel betaalde verzendkosten worden terugbetaald. 
Indien een product ongefrankeerd retour wordt gezonden zullen wij de retourkosten alsnog bij je in rekening brengen.

Opbouwkosten

Opbouwkosten worden niet gecrediteerd. Heb je gebruik gemaakt van onze opbouwservice en besluit je het product toch te retourneren dan wordt alleen het aankoopbedrag van het product gecrediteerd. Mocht je het product weer door ons willen laten demonteren dan worden daar kosten voor in rekening gebracht, neem in dat geval contact met ons op.

Creditering

Wij crediteren het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding of herroeping van de overeenkomst. Wanneer Buffalo.nl de retour gezonden goederen echter nog niet heeft ontvangen, mag hij wachten met terugbetalen tot de goederen hem daadwerkelijk hebben bereikt of totdat de klant heeft aangetoond dat de goederen geretourneerd zijn.

Terugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is.