Michael van Gerwen

1 producten
Sorteer op
Image
Winmau

Winmau MvG Authentic steeltip dartpijlen 22 gr.

8040.139
Speciale prijs € 49,90 Normale prijs € 64,90
Incl. BTW

Over Michael van Gerwen

De Nederlandse darter Michael van Gerwen heeft als bijnaam ‘Mighty Mike’. Op 1 januari 2014 won hij, als jongste speler ooit, het PDC World Darts Championship. Door deze winst werd Michael van Gerwen ook voor de eerste keer de nummer één op de wereldranglijst. Michael van Gerwen speelt altijd in een groen shirt en wordt daarom ook wel 'De Groen Sloopkogel' genoemd.

Michael van Gerwen en Winmau

Na zes jaar samen gewerkt te hebben met XQ Max gaat Michael van Gerwen in januari 2020 de samenwerking aan met Winmau. Van Gerwen speelt in een nieuw shirt met nieuwe pijlen, de Adrenalin.
De kleur groen is niet verdwenen en blijft ook in de Winmau Michael van Gerwen design dart collectie de boventoon voeren.

De Winmau Michael van Gerwen design collectie

De Winmau MvG design collectie bestaat uit diverse dartpijlen in verschillende gewichten. Zo zijn er Michael van Gerwen dartpijlen voor jong en oud, voor professionals en recreatieve spelers. In de Winmau Michael van Gerwen design collectie vind je naast steeltip en softtip darts ook flights, shafts, etuis en een dartbord en dartbordring.

Michael van Gerwen darts online bestellen

Wil je net als Michael van Gerwen het beste uit je spel halen, dan koop je de Adrenalin darts of één van de andere Winmau MvG design darts. Natuurlijk wil je meteen gaan darten dus bestel je een bord en surround direct mee!
Wij zorgen ervoor dat je het zo snel mogelijk in huis hebt. Als je op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, leveren wij de volgende werkdag.