Raymund Swertz

Buffalo is uitermate trots op de samenwerking met Raymond Swertz. Raymund is meervoudig Nederlands en Europees kampioen in de klassieke spelsoorten, zoals AK 71/2, AK 47/2, Libre en bandstoten. Daarnaast speelt hij in Haarlo bij HCR Prinsen zijn driebanden wedstrijden in de Buffalo League. Ook in het buitenland speelt hij in meerdere competities mee, oa in Frankrijk en Duitsland. In de topcompetitie in Nederland komt hij uit voor Benelux Biljarts / Snellen Horeca.

Voor het eerst in zijn biljartcarrière heeft Raymund Swertz het NK vijfkamp gewonnen.  De finale van het kampioenschap in vijf gangbare disciplines werd gehouden in Berlicum en was tot het laatste moment super spannend. Het is een wonder dat Swertz nu pas winnaar van de vijfkamp wordt. De veelzijdige Swertz wordt al heel lang beschouwd als één van de beste, zo niet de allerbeste allround speler.

Hier vind je een aantal van de favoriete biljart producten van Raymond Swertz zoals de Buffalo keu tas, pomerans vormer en het Buffalo Royal Plus laken.

Vind snel wat je zoekt

Zoek op prijs

  1. 0
    650

Wat is biljart voor jou?